str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, Tecuci/GL

Tort de shoturi - cea mai noua atractie la nunti

  mobiliersalievenimente.ro   Octombrie 08, 2022


Tort de shoturi - cea mai noua atractie la nunti


Tortul de shoturi este cea mai noua atractie la evenimente. 

Nuntile au inceput sa isi contureze noi traditii, tortul de shoturi fiind una dintre ele. Din 2023 saloanele de nunta ar trebui sa aiba acest serviciu inclus in portofoliul lor. Alaturi de piesele de mobilier precum scaunele si mesele luxoase, tortul de shoturi devine un must have. 

Poti comanda un suportul de shot-uri / tortul mirelui personalizat cu logo-ul tau AICI

Acest suport modern sub forma de tort ce poate suporta pana la 100 de shot-uri se poate face pe comanda cu logo-ul salonului de nunta pentru a atrage si mai mult atentia. De asemenea se pot adauga leduri, suporti de artificii si alte accesorii pe care le considerati a face senzatie in randul invitatilor la nunta. 

Cu cat mai spectaculos este tortul de shoturi cu atat va atrage mai mult intereseul mirilor si va fascina invitatii, astfel incat sa se bucure de acest moment in timpul nuntii. 

De luat in considerare atunci cand va creati tortul de shot-uri este ca marimea paharelor sa corespunda diametrului gaurilor din el, pentru o mai buna stabilitate a acestora, ca sa nu se verse. 

Tortul nu va fi scos in sala la ore fixe, ci la momente cheie in care invitatii fie se distreaza foarte bine, fie daca vreti sa ii atrageti pe ringul de dans. 

Asadar un tort de shot-uri va face senzatie la evenimentele pe care le gazduiti.