De ce noi

Cine suntem


Activam in domeniul HoReCa din anul 1997 cand am deschis, impreuna cu familia, primul nostru restaurant à la carte, urmand ca apoi, in anul 2004 sa deschidem unul din primele saloane de nunti din tara.

Am continuat sa ne dezvoltam, iar in prezent detinem 6 sali de evenimente si mai multe afaceri adiacente acestui domeniu, insumand o cifra de afaceri de 3 milioane de euro.

Astfel, experienta acumulata in cei 17 ani de activitate din domeniul evenimentelor, o punem la dispozitia tuturor celor care ne trec pragul, motiv pentru care, pe cei care aleg sa lucreze cu noi, nu ii tratam ca pe clienti, ci ca pe niste parteneri, oferindu-le consultanta practica in vederea dezvoltarii si operarii afacerii, si sprijinul nostru pe termen lung.

Dincolo de faptul ca facem ceea ce ne pasioneaza, cred ca cea mai mare realizarea a noastra este aceea ca majoritatea clientilor nostri ajung sa ne devina prieteni si chiar colaboratori.

Lucru care ne face sa simtim o si mai mare responsabilitate pentru ei, deoarece ei au incredere in noi, in ceea ce le promitem, in ceea ce le oferim. Iar noi vom munci de doua ori mai mult daca este nevoie, ca sa nu dezamagim.

Pentru ca intr-un final, sa cream o legatura pe temen lung, care sa ne ajute pe toti sa construim afaceri solide pe care sa le putem lasa mai departe generatiilor viitoare.

Avem o atractie catre industria nuntilor si vom face tot ce ne sta in putere sa transformam afacerea ta in una de succes!

No. 1

Ballroom Andra

Brand-ul nr. 1 - Ballroom Andra

Cel mai mare centru de evenimente festive din judetul Galati ce cuprinde 6 saloane cu capacitati intre 100 si 600 de locuri. Aici testam constant care sunt piesele de mobilier cu cea mai mare priza la clienti.


vezi site

No. 2

Palatul Mirilor

Brand-ul nr. 2 - Palatul Mirilor

Cel mai mare centru de evenimente festive din judetul Galati ce cuprinde 6 saloane cu capacitati intre 100 si 600 de locuri. Aici testam constant care sunt piesele de mobilier cu cea mai mare priza la clienti.


vezi site

No. 3

Ajutor, ma casatoresc

Brand-ul nr. 3 - Ajutor, ma casatoresc!

Cea mai mare comunitate educativa de MIRI din Romania. Locul unde tinem constant legatura cu mirii din toata tara pentru a afla dorintele si nevoie lor legate de furnizorii din industria nuntilor.


vezi site

No. 4

Wedding Mastery

Brand-ul nr. 4 - Wedding Mastery

Prima academie de business care se adresează în mod direct furnizorilor de servicii pentru nunți. Oferim experienta noastra tuturor furnizorilor din Romania, pentru a-si creste numarul de nunti si profitul.


vezi site

No. 5

Carte

CARTE - Cum sa devii prima alegere a mirilor!

Am scris singura carte destinata furnizorilor din industria nuntilor care vor sa invete cum sa isi creasca profitul. Poti DESCARCA un preview al cartii aici


vezi site

No. 6

Photobooth Factory

Brand-ul nr. 6 - Photobooth Factory

Fabrica de cabine foto, este brand-ul prin care ajutam zeci de oameni sa isi dezvolte o afacere in domeniul nuntilor. Oferim o gama variata de cabine foto pe care le comercializam in Romania, Italia, Anglia, Ungaria, Republica Moldova.


vezi site

No. 7

Flori & Cadouri

Brand-ul nr. 7 - Atelierul cu flori si cadouri

Pasiunea pentru design, pentru frumos ne-a purtat si catre directia aranjamentelor florale, deschizand un atelier de creatie florala pentru nunti.


vezi site

No. 8

Motel Andra

Brand-ul nr. 8 - Motel-Restaurant Andra

Este afacerea care ne permite sa testam piesele de mobilier destinate uzului zilnic atat in unitatile de alimentatie cat si de cazare.


vezi site

Pareri ale clientior nostri