str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, Tecuci/GL

25+ de ani de experienta in HORECA


Activam in domeniul HoReCa din anul 1997 cand am deschis, impreuna cu familia, primul nostru restaurant à la carte, urmand ca apoi, in anul 2004 sa deschidem unul din primele saloane de nunti din tara.

Am continuat sa ne dezvoltam, iar in prezent detinem 6 sali de evenimente si mai multe afaceri adiacente acestui domeniu, insumand o cifra de afaceri de 3 milioane de euro.

Astfel, experienta acumulata in cei 17 ani de activitate din domeniul evenimentelor, o punem la dispozitia tuturor celor care ne trec pragul, motiv pentru care, pe cei care aleg sa lucreze cu noi, nu ii tratam ca pe clienti, ci ca pe niste parteneri, oferindu-le consultanta practica in vederea dezvoltarii si operarii afacerii, si sprijinul nostru pe termen lung.

Dincolo de faptul ca facem ceea ce ne pasioneaza, cred ca cea mai mare realizarea a noastra este aceea ca majoritatea clientilor nostri ajung sa ne devina prieteni si chiar colaboratori.

Lucru care ne face sa simtim o si mai mare responsabilitate pentru ei, deoarece ei au incredere in noi, in ceea ce le promitem, in ceea ce le oferim. Iar noi vom munci de doua ori mai mult daca este nevoie, ca sa nu dezamagim.

Pentru ca intr-un final, sa cream o legatura pe temen lung, care sa ne ajute pe toti sa construim afaceri solide pe care sa le putem lasa mai departe generatiilor viitoare.

Avem o atractie catre industria nuntilor si vom face tot ce ne sta in putere sa transformam afacerea ta in una de succes!

Industria HORECA este ceea ce ne place si ceea ce stim sa facem. Toate brand-urile noastre sunt interconecate si ne ofera posibilitatea sa testam orice produs pe care il propunem comercializarii.

Mai important decat a cumpara mese si scaune, este sa afli care mese si scaune sunt potrivite pentru afacerea ta… iar scopul nostru chiar acesta este, sa te ajutam sa descoperi noi modalitati de a-ti creste business-ul.

catlog wedeco

NOUL CATALOG WEDECO

Produse premium pentru industria HORECA, si nu numai...

DESCARCA NOUL CATALOG