str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, Tecuci/GL

Secretele unei terase profitabile în noul sezon de vară 2021

  mobiliersalievenimente.ro   Aprilie 09, 2021


Secretele unei terase profitabile în noul sezon de vară 2021


Nu există mod mai frumos de a întâmpina sezonul cald decât prin a redeschide terasele și a le vedea cum se umplu de clienți. Dacă nu ai încă o terasă, ar fi bine să planifici repede și să deschizi una pe lângă restaurantul pe care îl deții. De cele mai multe ori, o terasă primitoare, cu mobilier confortabil și plăcut, va atrage clienții, va acționa ca o reclamă pentru restaurantul tău și îți va crește vânzările.

Din fericire, să deschizi sau să redeschizi o terasă nu necesită un mare efort financiar ci doar ceva mai multă planificare și creativitate și o sursă bună de mobilier pentru terase la prețuri mai mult decât accesibile. Dacă urmezi pașii de mai jos vei avea în cel mai scurt timp un spațiu primitor, perfect amenajat, gata să primească și să bucure primii clienți.

1. Depășește toate așteptările clienților

Ce separă o terasă bună de o terasă excelentă? O terasă bună satisface toate nevoile de bază ale clientului însă una excelentă întrece le așteptările. Personalizarea spațiului terasei prin mobilier, scaune și mese cu design interesant, diferit, te poate ajuta să te diferențiezi pe o piață unde există și se deschid anual zeci și zeci de terase. Mâncarea, specialitățile, un bar mobil sau niște muzică live pot transforma cu totul o terasă banală într-un loc special unde clienții vin și petrec mult timp din nou și din nou. O terasă bine organizată, cu multă personalitate, poate transforma noii clienți în clienți fideli crescându-ți astfel semnificativ profitul.

2. Alege mobilier de calitate pentru exterior

Chiar dacă ești tentat să faci economie și să folosești niște scaune și mese de interior pe care le mai ai prin magazie pentru a mobila terasa, alege să nu faci asta. Mobilierul pentru interior se va degrada rapid la exterior pentru că este expus constant la soare, praf și umezeală. Mobilierul creat special pentru terase este ușor de curățat, este creat special pentru a rezista traficului intens, căldurii și umezelii, este ușor de manevrat, rezistă la zgârieturi etc.

În ultimele decade mobilierul pentru terase s-a tot diversificat și a trecut de la simple scaune și mese din lemn sau plastic la canapele plușate și scaune tapițate, ultra confortabile dar și destul de scumpe ca preț și mai ales ca întreținere. Astăzi poți găsi însă mobilier vesel, confortabil, rezistent la prețuri foarte bune cu care să creezi o atmosferă atrăgătoare pe terasa ta.

Ar fi bine să ții cont și că terasa și restaurantul, dacă ai unul, ar trebui să arate la fel de bine pentru că reputația unuia depinde de celălalt. Mobilierul pentru terasă trebuie să arate impecabil, să fie de foarte bună calitate, să poată fi păstrat curat pentru a nu strica reputația și brandul restaurantului, hotelului sau locației de care aparține.

3. Nu deschide o terasă, creează o experiență

Clienții tăi nu ies la terasă pentru a mânca și pentru a servi un cocktail. Ei vor să iasă în oraș și vor să trăiască o experiență alături de familie și prieteni. Așa că nu te limita la a servi mâncare și băutură într-un spațiu exterior ci treci mai departe și creează un ambient special. Te poți folosi de mese și scaune cu design extraordinar, aspect pe care prea puțini pun accent. Te poți folosi de lumini, muzică, plante naturale și orice element care transformă și înfrumusețează spațiul.

4. O terasă bine organizată este o terasă profitabilă

Odată ce ai decis să deschizi o terasă, ai putea fi tentat să o umpli cu cât mai multe scaune și mese ca să crești rapid profiturile. Dar asta nu înseamnă neapărat că vei avea mai mulți clienți mulțumiți. Înainte de a umple terasa până la refuz cu mese și scaune, ai grijă ca surplusul de clienți să nu îngreuneze servirea și bucătăria. S-ar putea ca bucătăria să nu facă față unei avalanșe de clienți atât la interior cât și la exterior la ora prânzului sau la cină. Și chiar dacă bucătăria face față, clienții au nevoie de spațiu pentru a se mișca și pentru a se relaxa, ospătarii au nevoie de spațiu suficient pentru servire și tot așa. E mult mai bine să ai o terasă aerisită și plăcută decât una plină până la refuz de mese și scaune și clienți care abia se pot mișca.

Ai fi tentat să crezi că pentru a avea o terasă care arată super bine trebuie să faci niște investiții considerabile. Nu e tocmai adevărat. Tot ce ai de făcut este să găsești mobilier care arată extrem de bine și nu costă o avere.

Te invităm să descoperi oferta noastră de mobilier unic cu design special pentru terase și dacă te grăbești și lansezi o precomandă beneficiezi și de niște super prețuri. 

Descopera oferta de mese si scaune pe care putini le au deja AICI---  https://mobiliersalievenimente.ro/produse/mobilier-terase