str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, Tecuci/GL

Scaunele rezistente vor rezista tuturor acestor teste! Convinge-te singur!

  mobiliersalievenimente.ro   Mai 23, 2023


Scaunele rezistente vor rezista tuturor acestor teste! Convinge-te singur!


Când cineva îți prezintă un scaun horeca, scaun evenimente sau scaun nuntă trebuie să ceri să îi testeze rezistența în fața ta.

Știi ce face un scaun nuntă rezistent? Grosimea metalului din care e fabricat scheletul metalic. Un scaun pe schelet metalic rezistent are grosimea cadrului metalc de 1,2- 1,5 mm.

Ce se întâmplă când scaunele nu sunt de calitate

Te duci la un restaurant și ești invitat frumos să te așezi la masa.

Chelnerul e amabil, ambianța e plăcută, restaurantul are un bucătar renumit și te aștepți la o experiență culinară cât se poatre de interesantă. Când dai să te așezi, observi că șezutul scaunului e cumva e deformat de parcă ar fi fost utilizat de prea multe ori. Și dacă te mai uiți puțin, scaunul e într-adevăr instabil, pare puțin deformat și la nivelul structurii. Ești puțin dezamăgit. Începi să te gândești la câți oameni au mai stat pe respectivul scaun și ai o senzație de discomfort.

Te așezi și disconfortul crește.

Ceva nu e în regulă.

Începi să te foiești și așteptările tale cu privire la ce va urma să mănânci sunt umbrite de acel gând persistent că restaurantul nu e deloc ceea ce pretinde să fie.

Nimeni nu-și dorește să stea pe un scaun câtuși de puțin deformat, pătat, cu semne vizibile de uzură. E neplăcut din toate punctele de vedere.

Din păcate, și tu și eu am nimerit la un moment dat pe un scaun cu șezut deformat sau pătat, incomod, uzat.

Ești proprietar de saloane de nunți? Ai un restaurant?

Nu ți-ai dori să cumperi scaune care să se uzeze rapid și care să arate rău după câteva utilizări. Așa cum tu n-ai vrea să tragi un scaun și să fie deformat așa nici viitorii tăi clienți, mirii, nu și-ar face nunta într-un salon cu mobilier care nu arată impecabil.  

N-ai vrea ca viitorii tăi clienți, mirii, să fie dezamăgiți de locația ta și să nu mai semneze contracte cu tine pentru că scaunele în care ai investit arată rău după câteva utilizări.

Testează scaunele cu propriile mâini!

În ultima vreme au apărut pe piața din România scaune nuntă cromate de diverse calități: scaune economice, scaune premium etc.

Cum alegi? Sunt toate scaunele la fel chiar dacă prețul e diferit?

Problema este că toate arată la fel iar clienții se pot păcăli foarte ușor la calitate. Faptul că un scaun arată bine acum nu înseamnă că va rămâne așa ani de zile.  

Ai primit o ofertă de scaun ieftin cu pretenții de rezistență ridicată? Ți s-a garantat că scaunul mai ieftin este la fel cu cel mai scump?

Testează pentru tine!

Nu crede pe nimeni pe cuvânt!

E simplu să testezi un scaun și îți voi spune și ce trebuie să urmărești ca să te convingi de calitate.

Cel mai simplu test este să te așezi, să te lași pe picioarele din spate ale scaunului și să vezi cât de ușor se rupe un scaun economic cu pretenții.  

E cel mai simplu test la care invitații la nunți și evenimente vor supune scaunele pe care tocmai le-ai achiziționat. Din păcate, lăsatul pe picioarele din spate ale scaunelor e cea mai mare placere a oamenilor.

Nu te lăsa păcălit!

Păcăleala intervine când clienților li se prezintă scaunele varianta economic, scaune care se rup foarte ușor, drept scaune premium, rezistente.

Știi ce înseamnă un produs în varianta economic, nu-i așa?

Rezistență scăzută în timp, materiale de calitate inferioară, preț redus de care te bucuri pentru puțin timp.

Produsele din varianta economic arată impecabil la prima vedere. Problema e că aspectul impecabil nu ține mult. După câteva utilizări orice produs ”economic”va începe să dea semne de uzură și îmbătrânire.

În cazul scaunelor pentru saloane de nuntă, varianta economică pare atractivă. Diferențele par insesisabile între un scaun varianta economică și unul în varianta premium. Problemele pot apărea după prima utilizare intensiva. Scaunele se pot rupe din cauza că materialul din care sunt făcute nu are grosimea necesară, tapițeria face cute, buretele de pe șezut se deformează și nu mai revine la forma initiala.

Scaunele premium arată ca noi și după folosire îndelungată, nu se rup, nu se deformează, au tratament anti amprentă așa că vor rămâne impecabile ani de zile.

Vrei să-ți pui locația în cea mai bună lumină? Este absolut necesar să ai în locație scaune pe care le poți testa în fel și chip și care rămân intacte.  

Scaunele din varianta economic vor strica ambianța oricărui salon oricât de frumos amenajat ar fi.

De ce?

Pentru că vor arăta neplăcut. Șezutul se deformează, tapițeria se rupe iar scaunele tale vor arăta rău după numai câteva utilizări.

Spre deosebire de variant economic, scaunele premium au șezutul din spumă cu memorie care nu se deformează, tapițeria rămâne intactă, vopseaua nu se zgârie, îmbinările nu sunt vizibile, tapițeria nu se pătează iar scaunele arată impecabil chiar și după zeci de utilizări.

Vrei scaune rezistente?

Nu alege cele mai ”economice” scaune de pe piață!

Scaunele ”economice” nu vor rezista niciodată traficului saloanelor de evenimente românești!