str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, Tecuci/GL

Cum se promovează cele mai căutate săli de nunți în 2023 – sigur nu știai asta!

  mobiliersalievenimente.ro   Mai 22, 2023


Cum se promovează cele mai căutate săli de nunți în 2023 – sigur nu știai asta!


Am observat în ultima vreme că există încă foarte locații de nuntă și nu numai, care nu vor să-și vândă serviciile. Pur și simplu refuză.

Nu se promovează online și asta este echivalentul unui refuz categoric de a vinde în 2023. Pentru că în 2023 clienții sunt online și doar online. De acolo se umplu zi și noapte cu idei, poze, sfaturi utile și visuri de fericire.

Adică se promovează, cred ei. Au pagina Facebook. Au pus acolo adresa. Ca să vin mirii în vizită. O simplă pagină de Facebook. Postează acolo câteva poze, urări de Paște sau Crăciun, mici anunțuri și... atât.

Se mai investește din când în când în reclame, tot pe Facebook, iar comentariile la reclame se reduc la întrebarea preț? preț? preț? preț?

Ai cea mai frumoasă locație din zona ta, poate ai investit sau ai în plan să investești în mobilier nuntă modern, mobilier de lux, scaune Elise Premium, mese cu blat de sticlă, faci investiții de zeci de mii de euro de care află câțiva oameni. Nu e păcat de investiția ta? Și de munca pe care o depui?

Ai să-mi spui că mirii află de la alți miri.

Îmi poți argumenta că cei care vin la nunțile din saloanele tale văd ce oferi și duc vestea și că ești lăudat deja de toată lumea. Adevărat. Și asta aduce niște clienți. Dar nici pe departe numărul dorit.

 

Vrei să-ți spun un secret?

Ești ușor de găsit? Ești ușor de iubit? Impresionezi dintr-o privire?

Mă refer bineînțeles la locațiile pe care le deții.

Oamenii din zilele noastre nu se mai pot concentra pe un singur lucru nici măcar cele 9 secunde pe care le are un peștișor auriu. Da, ai auzit bine. Oamenii nu se mai pot concentra nici măcar 9 secunde. Media e de 7-8 secunde și în continuă scădere.

Așa că dacă cineva te-a menționat altcuiva acum o oră, o zi sau o lună, e posibil ca persoana respectivă să fi uitat de tine în secunda doi. Mai ales dacă nu ai un nume ușor de reținut sau dacă ești într-un oraș mare cu zeci și zeci de locații de nuntă.

Așa că atunci când viitorii miri vor încerca să afle ce saloane sunt disponibile în zona lor, vor căuta pe Google și ghici ce?

Vor da de cei care au nu doar cââteva poze pe Facebook ci și un website excelent, cu toate informațiile la îndemână și mai ales poze, poze și filmulețe peste tot: instagram, YouTube, TikTok etc.

Îi vor găsi pe cei care știu să iasă în față cu tot ce au mai bun și mai frumos.

Îi vor găsi pe cei care vor să fie găsiți.

Pe cei atât de flămânzi după clienți încât sunt în stare să populeze pagini întregi cu informații utile despre valoarea serviciilor lor. Și vor începe o conversație cu ei.

Conversația va începe inevitabil cu prețul. Dar dacă ai un website cu filmări cu miri fericiți, testimoniale, poze cu oameni care se distrează, o locație decorată de vis, se va trece rapid de la preț la exclamația, ”dar sunteți exact ce ne dorim! restul nu contează!”

Și cine nu vrea să audă ”sunteți exact ceea ce căutam”?

E cea mai plăcută frază din lume.

E semnalul că poți înceta să faci reduceri de preț ca să momești mirii, e semnalul că ai făcut tot ce trebuie pentru ca vânzarea să meargă de la sine. E semnalul că ești pe drumul cel bun.

 

Vrei să-ți mai spun un secret?

Vrei să vinzi? Nu ai altă opțiune decât să-ți creezi locații spectaculoase din punct de vedere vizual. Altfel nu ai nicio șansă.

Tot ce se vinde în 2023 și ce se va vine de acum înainte este creat special ca să încânte ochiul.  Tot ce cumpărăm, cumpărăm cu ochii, din pozele și filmulețele de pe internet: vacanțe, nunți, haine, mâncare, mobilier, locații de nuntă, șederi la hotel etc. 

Absolut totul se cumpără astăzi dintr-o privire, dintr-o poză, dintr-un filmuleț de câteva secunde.

Se fac milioane de dolari din lucruri făcute să arate minunat din punct de vedere vizual.

Vacanțele din Dubai se vând pentru că hotelurile și restaurantele, parcurile de distracție, întregul ansamblu a fost promovat până la epuizare ca fiind extrem de spectaculos vizual. Și este spectaculos. Serviciile sunt excelente însă fotografiile nu vând serviciile ci spectacolul, bogăția, opulența, experiența de a fi într-un loc special, extravaganța interioarelor și bogăția etalată pentru a atrage atenția.

E timpul pentru o analiză amănunțită asupra felului în care arată locațiile tale.

Arată modern, luxos? Sunt atractive pentru mirii care vor totul ca în Dubai? Cum arată ședințele foto cu mirii din locația ta? Cum arată oamenii filmați în locațiile tale? Sunt impresionați până la extaz? Pentru că impresia și extazul vând, și vând mult.

Exiști online unde clienții tăi fac non stop planuri de nuntă uitându-se la filmulețe din Dubai? Sau aștepți să ți se ducă vestea din gură în gură în era lipsei acute de atenție?