str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, Tecuci/GL

Cele mai rezistente scaune pentru evenimente 2023

  mobiliersalievenimente.ro   Mai 22, 2023


Cele mai rezistente scaune pentru evenimente 2023


 

Cea mai mare problemă

Te-ai săturat să tot schimbi scaunele din sălile tale de evenimente pentru că s-au deformat sau rupt după câteva (sau mai multe) utilizări inadecvate? Știm că ai această problemă pentru că și noi ne-am lovit de ea de nenumărate ori de-a lungul anilor.

Foarte mulți clienți sună la noi la Wedeco și spun asta: ”vă rugăm, recomandați-ne un scaun rezistent. Nu mai vrem să înlocuim scaune deformate, rupte, descleiate în fiecare sezon. Ne puteți ajuta?”

Sună cunoscut?

Cu toții ne dorim să găsim acele scaune care să reziste la aproape orice tip de agresiune venită din partea invitaților la nunți. Ne dorim scaune care să rămână intacte sezon de sezon, să nu se deformeze nici la nivelul scheletului, nici la nivelul șezutului. Scaunele deformate arată rău, alungă clienții și reduc profiturile. Iar noi ne dorim clienți mai mulți și profit mai mare.

Multă vreme am fost exasperați asta

În cei aproape 20 de ani de experiență în industria evenimentelor festive prin saloanele noastre Ballroom Andra, am avut timp să observăm comportamentul invitaților la nuntă și efectul distructiv pe care un anumit fel de a sta pe scaune (lăsatul pe picioarele din spate) îl are asupra integrității acestora.

Industria evenimentelor festive este una a uzurii constante.

Dacă ne-ar fi întrebat cineva acum 10 ani care sunt cele mai rezistente scaune de nuntă am fi zis că cele din lemn. Nu aveam altă variantă așa că scaunele din lemn, chiar dacă se descleiau mereu, tocmai pentru că invitații se lăsau mereu pe picioarele din spate, erau tot ceea ce puteam recomanda ca scaune rezistente.

Dacă însă ar fi să recomandăm astăzi cele mai rezistente scaune răspunsul ar fi altul.

Scaune aluminiu - Puțin cunoscute, diferență imensă

De când am început să activăm ca distribuitori de mobilier pentru săli de evenimente am stat mult de vorbă cu alți proprietari aflați în aceleași situații și dileme ca și noi și le-am spus asta:

”Dacă ceea ce îți dorești cu adevărat pentru saloanele tale de nuntă sunt scaune rezistente noi am descoperit cea mai tare invenție posibilă. Scaunele din aluminiu care arată exact ca cele din lemn sunt cele mai rezistente scaune pentru evenimente disponibile în 2023.

Chiar dacă aproape nimeni nu vorbește despre scaunele din aluminiu, atunci când vei începe să le folosești vei vedea ce diferență imensă este între scaunele aluminiu și orice alt tip de scaune.”

Scaune aluminiu - Puțin folosite, puțin înțelese

Mulți dintre cei care au vizitat showroomul Wedeco au văzut aceste scaune din aluminiu și au tras imediat concluzia că ar fi din lemn. La o simplă privire nu se vede nicio diferență.

Inițial, nu ne-a deloc fost ușor nici nouă nici clienților noștri să înțelegem despre ce era vorba. Scaune care arată exact ca cele din lemn dar nu sunt din lemn? Greu de înțeles. Declicul s-a produs când am testat aceste scaune cu propriile simțuri. Sunt ușoare, extrem de plăcute la atingere, extrem de rezistente și confortabile și au o garanție de 10 ani. Într-un cuvânt, sunt perfecte pentru industria noastră, o industrie a uzurii constante a mobilierului.

Iar asta schimbă totul

Scaunele  din Seria Aluminiu, imită perfect scaunele din lemn, dar sunt realizate din aluminiu cu posibilitate de vopsire în câmp electrostatic a cadrului, în peste 30 de nuanțe, inclusiv cu vopsea texturată ce imită perfect fibra lemnului.

În realitate conceptul îmbină tot ce au mai bun cele două materiale: rezistența crescută a aluminiului și aspectul plăcut și elegant al lemnului.

  • CADRUL este realizat din aluminiu cu 50% mai ușor decât lemnul, de 3 ori mai rezistent, suportă o greutate de până la 250 kg.
  • ÎMBINĂRILE se realizeaza prin sudare, astfel că nu exista riscul descleierii ca la scaunele din lemn.
  • MATERIALUL în care se îmbracă scaunele poate fi realizat din catifea sau piele ecologica, la alegere în peste 80 de culori și nuanțe.
  • ȘEZUTUL este realizat din spumă cu memorie pentru mai mult confort.
  • ACCESORIILE se pot adauga cusături, nasturi, suport de tip agățare sau imprimeuri pentru personalizare spătar față/spate sau șezut.

Dacă scaunele din lemn se pot descleia, rupe, deformat, cele din aluminiu nu vor avea niciodată această problemă.

De ce? Pentru că scaunele din aluminiu sunt realizate din aliaje folosite de industria aeronautică.  Avantajul acestor aliaje este durabilitatea incredibilă. 

Îmbinarea dintre cadrul de aluminiu vopsit electrostatic în peste 30 de nuanțe și care imită perfect granulația și aspectul lemnului și aliajul de aluminiu ultra rezistent este combinația perfectă de eleganță și durabilitate.

A venit timpul să redescoperim frumusețea lemnului dar nu în varianta pe care o cunoaștem. Scaunele din aluminiu imită perfect granulația, culoarea, căldura și plăcerea utilizării lemnului însă depășesc cu mult rezistența acestuia.