str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, Tecuci/GL

Colaborări de succes – Wedeco și Prestige Venues Suceava

  mobiliersalievenimente.ro   Mai 18, 2023


Colaborări de succes – Wedeco și Prestige Venues Suceava


Suntem furnizori de mobilier horeca și mobilier săli evenimente. Ne place ceea ce facem iar când partenerii și prietenii noștri colaborează cu noi și sunt mulțumiți ne bucurăm de succesul lor.

Este și cazul colaborării noastre cu Prestige Venues Suceava.

Prestige Venues Suceava se bucură de o reputație foartă bună în rândul mirilor din zona Bucovinei iar noile saloane și noile decoruri fac această locație de nuntă extrem de căutată și de lăudată de toată lumea.

Prestige Venues pune la dispoziția mirilor 3 saloane dedicate evenimentelor festive și un hotel de 4 stele, toate decorate modern, elegant și luxos.

Proprietarii acestor minunate săli de evenimente au ales să doteze salonul Marriett cu scaune aurii Elise Premium tapițate cu catifea. Pentru salonul Magic au ales în schimb scaune aurii tapițate model Elizabeth premium. 

Au ales acest tip de scaune nuntă premium pentru a completa aerul autentic elegant al saloanelor și pentru a combina auriul candelabrelor și ringului de dans cu auriul scaunelor cu cadru metalic tip Elise sau Elizabeth premium.

Astăzi toate cele 3 saloane -  Ballroom, Marriett și Magic - arată de vis, iar colaborarea cu noi pe partea de mobilier a completat perfect decorul și a încântat foarte mult actualii și viitorii clienți. 

The Ballroom este un salon perfect pentru nunți grandioase, cu multe persoane, având o capacitate de 700 de persoane.

Noul salon Marriett este cu atât mai special cu cât plafonul albastru care imită cerul înstelat este perfect pentru un dans romantic. Scaunele aurii se integrează perfect în decorul de vis și îi dau un aer foarte elegant, perfect pentru nunțile care vor să impresioneze.

Salonul Magic combină perfect auriul și nuanțele de albastru pentru un decor festiv perfect adaptat dorințelor mirilor și noilor culori și trenduri de nuntă pentru sezoanele 2023-2025.

Suntem mândri de fiecare colaborare reușită din cele peste 50+ colaborări existente în portofoliul nostru și ne dorim ca fiecare salon, hotel, ballroom să beneficieze de mobilier horeca premium, cu care să încânte clienții și să atragă alții noi.

Ne bucurăm să adăugăm Prestige Venues Suceava pe lista partenerilor și prietenilor noștri care au avut încredere în recomandările și experitza noastră în domeniul evenimentelor festive și mobilierului horeca – mese nuntă, scaune nuntă, mobilier premium creat de noi și de partenerii noștri designeri de mobilier.