str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, Tecuci/GL

Ce culori se poartă la nunțile din 2023-2024 (și cum te adaptezi la ele)

  mobiliersalievenimente.ro   Mai 16, 2023


Ce culori se poartă la nunțile din 2023-2024 (și cum te adaptezi la ele)


Poate te-ai întrebat ce preferințe mai au mirii pentru acest sezon în materie de culori, teme, texturi. Dacă în 2022 am văzut nunți în toate culorile curcubeului, 2023 aduce preferințe mai rafinate și mai atent alese în materie de culori. Așa că vei putea asorta mai ușor noile scaune Elise aurii și mesele aurii cu blat de sticlă nuanțele de piersică, nuanțele de cupru, culorile pământii sau verdele noilor trenduri alese de miri.

Cele 4 trenduri predominante în 2023 conform wedding plannerilor, designerilor florali și designerilor de nunți sunt: nunțile roz Barbie, nunțile în culori neutre, nunțile în nuanțe întunecate și nunțile în tonuri verzi.

Nunțile roz Barbie

Lansarea noului film Barbie a creat înclinat definitiv balanța culorilor preferate în 2023 spre roz aprins. Așa că rozul Barbie va fi cu siguranță culoarea anului 2023. Iar nuanțele saturate de fucsia, roz aprins, roz cireașă vor fi cu siguranță preferate. Asta înseamnă că mesele aurii cu blat de sticlă vor fi perfecte pentru a oglindi aranjamentele florale roz, iar noile modele de scaune Elise cu tapițerie de catifea în nuanțe de roz piersică sau roz prăfuit se potrivesc perfect atmosferei de film și viselor de prințesă și păpușă Barbie.

Nunțile în culori neutre

Nunțile în nuanțe calde, elegante de bej, crem sau maro rămân în 2023-2024 în topul preferințelor. Chiar și clasicele nunți pe alb încearcă să încorporeze o varietate de nuanțe de calde pentru o atmosferă mai bogată, caldă și atractivă. E bine să-ți amintești că fără culori puternice, astfel de nunți pot beneficia din plin de o pată de culoare dată de de scaunele cu cadru metalic auriu model Elisabeth, scaune model Washington sau scaunele Elise Model E.

Nunțile în culori întunecate

Mulți miri au optat pentru evenimentele din 2023-2024 pentru nuanțe opuse pastelului și nuanțelor neutre de bej. Așa că există o preferință reală pentru nuanțe de roșu închis, albastru vibrant, turcoaz, safir și  nuanțe de negru pentru o atmosferă moody, plină de mister, foc mocnit, pasiune și senzualitate. Într-o astfel de atmosferă vor ieși în evidență scaunele Elise Model Q Blue Edition, Elise Model Q Black Edition și chiar scaunele Elise Yellow Edition.  

Nunțile în tonuri verzi

Verdele reprezintă viață și abundență iar nuanțele de smarald ies în evidență în fotografii și filmări. Așa că în 2023 vom vedea toate nuanțele de verde posibil de la verde smarald la verde crud combinate cu aranjamente agățătoare din plante verzi.

Acum că știi care sunt preferințele mirilor în materie de culori, poți asorta scaunele nuntă în funcție de dorințele clienților tăi pentru un plus de satisfacție. În plus, noile modele de scaune premium sunt disponibile cu material de tapițerie din velur, catifea, piele ecologică de înaltă calitate în peste 200 de nuanțe.