str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, Tecuci/GL

Scaune nuntă premium în trend în sezonul 2023-2024

  mobiliersalievenimente.ro   Mai 15, 2023


Scaune nuntă premium în trend în sezonul 2023-2024


Vrei ca mirii să spună despre locația ta ”este exact ceea ce ne doream” sau să auzi replici de genul ”ne mai gândim, am vrut doar să vedem despre ce e vorba...”?.

Unul dintre motivele pentru care mirii aleg sau nu aleg un salon de nuntă este și felul în care arată.

În zilele noastre, nunta a devenit un motiv de mândrie, o ocazie de a impresiona invitații. Iar locația ta trebuie să fie pregatita să impresioneze din toate punctele de vedere: mobilier premium, tacâmuri și veselă, atmosferă. Mirii noului val vor ca totul să arate luxos, bogat, colorat pentru că impresia contează.

Pentru că știm cât de importanta este prima impresie a locației de nuntă asupra mirilor, îți recomandăm o serie de scaune care vor atrage atenția garantat nu doar în acest sezon ci și în cele ce urmează.

5 modele de scaune nuntă cu care să impresionezi în sezonul 2023-2024

Recomandăm aceste scaune evenimente pentru că le folosim în cele 5 locații de nuntă Ballroom Andra și știm că sunt rezistente, arată foarte bine, impresionează mirii tineri și dornici de nunți de lux, cu multă distracție.

În plus, cele 5 modele de scaune evenimente sunt apreciate și de clienții celor 50+ săli de evenimente care au ales să colaboreze cu noi și să-și doteze sălile de evenimente cu scaune premium Elise, Washington sau Queen's Chameleon.

1. Scaun nuntă model Elise Premium

Mulți miri se îndrăgostesc pe loc de locațiile noastre și ale partenerilor nostri, locații dotate cu scaune nuntă model Elise premium. Saunele Elise premium cu schelet auriu și tapițerie disponibilă în peste 80 de culori atrag privirile, sunt super rezistente și asta e tot ce contează.

Și e ușor de înțeles de ce atrag privirile. Tapițeria luxoasă de catifea completează perfect atmosfera un eveniment elegant, în timp ce scheletul auriu dă aerul de rafinament necesar unei locații de top. Ca să spunem adevărul, scaunele Elise premium fac renovarea sau reinventarea unui salon de nunți să fie naturală, simplă și fără efort.

2. Scaun nuntă model Royal Premium

Scaunul Royal este un scaun nunta apreciat pentru aspectul unic, deosebit. Este un scaun cu spătar foarte înalt, dând celor care stau pe el senzația de importanță. Are un aspect special, oferă oricărei locații un aer de elganță rafinata. Acest scaun nuntă nu are brațe dar este extrem de confortabil, stabil, rezistent și ușor de manevrat.

Scaunul Royal este un scaun pe schelet metalic, tapițat cu material textil sau piele ecologică, la alegere. Culoarea tapițeriei poate fi aleasă după dorință pentru că sunt disponibile o multitudine de culori.  

3. Scaun nuntă model Washington Premium

Scaunul model Washington este un scaun nuntă unic, elegant și face pereche perfecta cu mesele de evenimente aurii cu schelet metalic și blat de sticla. Acest scaun metalic, auriu, poate da oricarei nunți un aspect mult mai luxos și va atrage cu siguranță toate privirile mirilor și invitaților. Este un scaun deosebit, fără brațe, cu spătar oval, elegant, perfect pentru evenimente festive.

4. Scaun nuntă model Queen’s Chameleon

Este un model de scaun foarte apreciat de miresele noastre. Scaunul are spătar metalic cu o împletitiură elegantă de fire metalice asemănătoare unei rochii elegante de seară. Eleganța scaunului este completată de un șezut tapițat cu catifea fină. Scaunul este ușor de manevrat, confortabil și va oferi locației un aspect special. 

5. Scaun nuntă model Princess Velvet

Acest model de scaune oferă un confort sporit datorită designului rotunjit și feminin de la nivelul șezutului și spătarului. Tapițate cu material textile sau piele ecologică de cea mai înaltă calitate, conturul rotunjit susținut de un schelet metalic elegant auriu, argintiu sau rose gold. Acest scaun nuntă este combinația perfectă de aspect plăcut, confort și rezistență.

Rețeta pentru un eveniment reușit pe care o poți împărtăși foarte ușor mirilor?

”Dedică-ți  jumătate din energie alegerii meniului și băuturii. Un sfert din timp trebuie dedicat alegerii listei de invitați. Iar restul trebuie neapărat dedicat alegerii decorului, scaunelor nuntă, meselor și așezării la mese. Pentru că toată lumea știe că un scaun bine ales duce întreaga petrecere la un alt nivel. Un scaun nuntă tapițat, luxos, cu spătar înalt și aspect clasic, rafinat și nobil impresionează întotdeauna. Indiferent de gust și stil, alege scaunul care să-ți aducă titlul de "Gazda perfectă pentru evenimente memorabile. "