str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, Tecuci/GL

Nou! Cum să-ți renovezi locația și să-i dai un aer nou și strălucitor fără să faci ”deranj” și mai ales fără muncitori neserioși care îți iau banii și nu termină treaba

  mobiliersalievenimente.ro   Noiembrie 30, 2020


Nou! Cum să-ți renovezi locația și să-i dai un aer nou și strălucitor fără să faci ”deranj” și mai ales fără muncitori neserioși care îți iau banii și nu termină treaba


  • Renovează fără praf!
  • Dă un aer nou locației tale fără să faci credit la bancă!
  • Oferă clienților ceva ”nou și strălucitor” care să îi atragă!
  • Devino prima alegere a mirilor din zona ta!

 

Mesaj de la: Mac Florea și Adrian Nicola

Pentru: Toți proprietarii de saloane de nuntă

 

Dacă vrei să-ți vinzi serviciile la prețuri de top, să-ți umpli agenda pentru următorii 2 ani doar cu clienții tăi favoriți, dacă vrei să-ți păstrezi și chiar să-ți dezvolți afacerea chiar și în aceste vremuri incerte, aceasta este cea mai importantă scrisoare pe care o vei citi în acest an!

Iată de ce...

Pentru că în zilele noastre, piața nunților, care pare atât de prosperă și atractivă din afară, se confruntă cu niște probleme grave. Și le știi pentru că sunt sigur că te lupți cu ele de cel puțin câțiva ani.

Clienții caută oferte, prețuri mici și locații noi, luxoase, cu podele de marmură lucioasă, meniuri exotice și servicii de care n-a mai avut nimeni. Iar tu ai o locație de nunți ”normală”, fără podele de marmură, o locație ”decentă” pe care nu ai bani să o renovezi din temelii și să o transformi într-un palat. Și totuși nu vrei să-ți pierzi clienții și să-i trimiți ”pachet” locației ultra moderne care s-a deschis peste drum.

Ce poți face?

De la an la an, competiția devine din ce în ce mai strânsă iar proprietarii de saloane de nunți devin din ce în ce mai stresați pentru că nu mai știu cum să-și atragă clienții. Dacă în orașele mici, de provincie, se deschid câteva saloane noi în fiecare an, proprietarii din orașele mari se confruntă practic cu o avalanșă de competitori pe care trebuie să-i depășească peste noapte pentru a rămâne în topul preferințelor mirilor...

Cum faci față unei astfel de competiții? Ce fel de ”oferte” mai poți inventa când toți inventează ”oferte, prețuri mici și servicii de 5*?

 

Concluzia noastră? 3 din 10 saloane de nunți vor falimenta în următorii 10 ani pentru că nu vor supraviețui competiției!

 

Secretul pe care l-am descoperit în acest an și pe care vrem să-l împărtășim cu toți proprietarii de saloane de nunți e unul pe cât de simplu pe atât de puțin știut!

Ultimii 3 ani au fost pentru noi, cei de la Ballroom Andra,  ani de teste și perfecționare. Pe lângă faptul că am deschis locații noi, am organizat sute de evenimente, am devenit foarte conștienți de puterea distructivă a competiției și a ”ofertelor” care taie profiturile și te fac să muncești de 10X mai mult pentru nimic. Așa că, practic, am luat la rând și am testat toate ”strategiile de vânzare” pe care ni le-au recomandat tot felul de ”specialiști în marketing și vânzări”. Am testat meniuri noi, servicii noi, am renovat pereții, am creat strategii de marketing pentru Social Media, am creat o comunitate de miri și toate au adus un plus de clienți însă nimic n-a funcționat spectaculos până când n-am mers la un târg de nunți internațional și am văzut ceva care ne-a atras atenția în mod deosebit: mese și scaune care te fac să spui WOW. Mese și scaune pe care noi, care văzusem destule în viața noastră, ni le-am fi dorit la nunțile proprii.

Am descoperit acolo o varietate imensă de mobilier care ne-ar fi diferențiat, care ar fi impresionat orice pereche de miri indiferent de regiune și statut. Și am hotărât să facem tot posibilul să avem astfel de mobilier în saloanele noastre. Am fost convinși că asta ne va oferi un avantaj fantastic în fața competiției și AM AVUT DREPTATE!

Anul acesta, deși a fost un an nefast din toate punctele de vedere, am făcut turul saloanelor noastre pentru zeci și zeci de perechi de miri care pur și simplu voiau să vadă NOUTATEA! Toți au rămas absolut impresionați de mobilierul pe care l-am procurat pentru saloanele noastre.

Apoi am început să primim telefoane de la diverși proprietari, prieteni de-ai noștri, care își doreau să vadă și să cumpere scaune și mese superbe pentru locațiile lor.

 

Așa a luat naștere brandul WeDeco, brandul nostru de mobilier pentru saloane de nunți, restaurante, terase și cafenele!

 

Propunerea noastră, care a ajutat deja mulți proprietari de saloane de nunți să-și ”renoveze” saloanele fără var, vopsea, praf și muncitori, este să investești în mese și scaune de lux, mobilier cu design special care să le ofere clienților acea senzație de ”nou și nemaivăzut” pe care o caută și o găsesc în saloanele noi, ultra moderne.

”Mese și scaune? Asta e soluția? Dar noi avem mese și scaune!  Credeți că vom avea mai mulți clienți dacă vom schimba mesele și scaunele?”

Testimonial

“Am apelat la serviciile echipei WeDeco deoarece unul dintre saloanele mele nu atragea mirii. Datorita ideilor lor am reusit sa transform total sala într-una pe placul clientilor, crescandu-mi numarul de evenimente.” Adi IRIMIA Complex Heaven - Galati

 

WeDeco NU este doar un alt brand de mobilier pentru saloane de nunți pentru că noi  NU suntem doar niște ”bișnițari de mobilă” așa cum sunt sute la ora actuală.

WeDeco NU vinde doar mese și scaune pentru saloane de nunți ci vrea să ajute proprietarii să faci investiții corecte, în mobilier cu rezistență maximă, mobilier testat pe piața nunților din România și dovedit ca fiind atractiv, funcțional și rezistent la nivelul de uzură corespunzător României.

Noi suntem Mac și Adrian și avem peste 15 ani de experiență în industria nunților  și peste 20 de ani de experiență în industria ospitalității (familia noastră deține multă vreme un restaurant și un hotel.)

Din 2004, de când am deschis primul salon de nunți și până astăzi când avem 6 saloane de nunți, o fabrică de cabine foto, un brand extrem de apreciat de mobilier pentru saloane de nunți și multe altele, ne-am dezvoltat continuu.

Avem 6 branduri conexe cu această industrie și toate sunt branduri de succes, crescute de la zero, afaceri profitabile pe care le-am dezvoltat în timp.

WeDeco este brandul care a crescut cel mai repede pentru că a răspuns unei nevoi extrem de stringente a proprietarilor de saloane de nunți: NEVOIA DE A SE DIFERENȚIA DE CONCURENȚĂ!

Nu dorim să vindem mobilier ci dorim să te ajutăm să descoperi mobilierul care ți se potrivește, care îți va impresiona clienții și care îți va duce afacerea la un alt nivel. Programează o vizită în showroom-ul nostru și te vom ajuta să descoperi cum poți avea un nou sezon prosper, clienți fericiți și profituri mai mari cu ajutorul unei mici renovări: schimbarea mobilierului!