str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, Tecuci/GL

Dezvăluire! Adevărul despre prețurile scaunelor horeca! Ce experiment am făcut și ce am descoperit!

  mobiliersalievenimente.ro   Noiembrie 13, 2020


Dezvăluire! Adevărul despre prețurile scaunelor horeca! Ce experiment am făcut și ce am descoperit!


Scaune identice, prețuri diferite!

Acum câțiva ani ne doream să cumpărăm mobilier nou pentru unul din saloanele noastre. Așa că ne-am orientat la diverse firme importatoare. Am cumpărat scaune mostră și așa am avut ocazia să testăm 2 scaune identice și să descoperim un mare adevăr. Dacă le-ai vedea în poză, ai spune că cele două scaune testate nu diferă cu absolut nimic unul de altul.  

Primul scaun era vândut de firma A, al doilea era vândut de firma B. Când am solicitat oferta de la firmele A și B am primit prețuri total diferite. Pe moment ne-a fost foarte greu să justificăm diferența de preț. Dar, adevărul este că aceste scaune, deși arătau la fel din punct de vedere al designului și al confortului, erau total diferite din cel mai important punct de vedere: rezistența.

Primul scaun mostră pe care noi l-am comandat,  a cedat încă de la prima utilizare pentru că grosimea metalului din care era făcut cadrul era de 1 mm plus. Pe de altă parte, cel de-al doilea scaun avea o structură între 1 si 1.2 mm plus câteva ranforsări care nu sunt vizibile, dar care îi confereau o rezistență sporită.

Cum descoperi diferențele dintre două scaune horeca?

Deci, dacă două scaune arată la fel, dar au preturi diferite înseamnă că undeva există niște diferențe pe care tu trebuie să le descoperi. Și mai trebuie să înțelegi că aceste diferențe îți aduc un plus de valoare. Pentru 2, 3, 5 euro pe care îi dai în plus, ai niște finisaje mai frumoase, rezistență mai mare sau confort mai mult.

În ultimele 2 luni, am avut ocazia să stăm de vorbă cu mai mult de 20 de proprietari de locații de nunți și locații horeca în general. Și am descoperit ceva important! Atunci când vor să comande mobilier horeca nou, și mai ales scaune horeca, aproape toți proprietarii au în vedere 3 lucruri importante.

Ce așteptări ai de la scaunele pe care le cauți?

În primul rând, orice proprietar caută scaune cu design wow, care să impresioneze clienții și totodată cu care să se diferențieze măcar puțin de concurență.

În al doilea rând, antreprenorii din horeca pun mare accent pe rezistența mobilierului pe care îl cumpără. Având în vedere că investiția este una considerabilă, toți vor ca scaunele să nu cedeze sau să se rupă încă de la prima utilizare.

Nu în ultimul rând, și noi și restul antreprenorilor cautăm scaune confortabile.  O nuntă, de exemplu, durează în medie 8 ore. Cu cât invitații se vor simți mai confortabil pe scaunele tale cu atât îți vor aprecia mai mult întreaga locație și serviciile.

Interesant este că toate aceste 3 atribute se vor regăsi întotdeauna în PREȚ. Cu cât designul este mai spectaculos și finisajele mai atent lucrate, cu atât prețul este mai mare. Cu cât rezistenta este mai ridicată, cu atât prețul mai crește puțin. Și cu cât sunt mai confortabile scaunele, automat și prețul este pe măsură.

Pe de altă parte, dacă rezistența la uzură a unui scaun este mai mică, automat și prețul este ceva mai scăzut.

Scaune horeca adaptate mediului românesc!

Având în vedere că noi deținem și 6 săli de evenimente, înainte de a promova un scaun îl vom testa întotdeauna la nunțile pe care noi le organizam pentru a vedea cât de bine se comportă la mediul românesc de evenimente. Ne mai dorim să vedem dacă este apreciat de public, dacă rezistă la uzura nunților românești, dacă nu se pătează ușor, dacă se curăță ușor, dacă nu se rupe, dacă nu se slăbesc îmbinările, dacă nu își pierde confortul și tot așa.

De exemplu, după ultimele teste făcute de noi pe scaunul numit Elise, am trimis la fabrică un set de constatări și de schițe, astfel încât să ne creeze un model după standardele noastre. Așa a luat naștere scaunul Elise Premium, care are finisaje atent lucrate, o grosime a metalului de 1.5 mm, deci foarte rezistent, șezut din spumă cu memorie proiectat pentru a rezista la 30.000 de cicluri.

Vino în showroom și testează cu mâna ta scaunele pe care le cauți!

În încheiere, dorim să mai menționăm un lucru. În momentul în care faci o solicitare de ofertă la mai multe firme, nu lua decizia finală de a cumpăra un produs până nu îl verifici cu simțurile tale. Așa vei putea să vezi și să înțelegi diferențele de calitate care în timp vor fi în avantajul tău. Deci, obligatoriu trebuie să vezi produsul înainte de a-l cumpăra mai ales că investiția în mobilier este una considerabilă.

Te așteptăm în showroom-ul nostru situat în incinta complexului Ballroom Andra din Tecuci, Galați unde poți testa peste 50 de modele de scaune, mese și accesorii pentru sălile de evenimente. Mai mult decât atât, îți vom prezenta și sălile noastre ca să te poți inspira. Sună la 0739133133 și programează o vizită.