str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, Tecuci/GL

Încă mai cauți huse scaune nunți și fețe de masă rezistente? Vezi aici ce te așteaptă în 2023!

  mobiliersalievenimente.ro   Octombrie 21, 2022


Încă mai cauți huse scaune nunți și fețe de masă rezistente? Vezi aici ce te așteaptă în 2023!


Urmează un sezon 2023 foarte greu din punct de vedere al atragerii clienților. Nimic nu mai e ieftin, nimic nu mai e simplu. Toți mirii te vor întreba obsesiv cât costă una și alta iar tu va trebui să răspunzi.

Cum atragi clienții când ți-e frică să răspunzi la întrebarea cât costă?

Ideea asta atrage clienții de 4X mai repede și te ajută să eviți întrebările incomode despre preț!

Uită de huse scaune nunți, concentrează-te pe ceva mult mai important!

Nu vreau să te conving să renunți la husele pentru scaune. Poate crezi că salonul tău e ok așa cum e și că mirii vor fi mulțumiți că husele scaune nunți sunt curate, fețele de mese sunt noi și că mocheta nu are pete evidente.

Experiența din cele 5 săli de nunți pe care le deținem ne-a învățat altceva.

Mirii sunt mai greu de mulțumit ca niciodată! De ce? Pentru că au văzut deja saloane renovate și redecorate cu scaune premium, mese din oțel cu blat din sticlă, aranjamente din flori naturale, decor de lux care impresionează pe toată lumea.

Știi cine îți ia clienții chiar în acest moment?

Vreau doar să îți prezint alternativa pe care concurența ta a ales-o deja și cu care umple deja lista de clienți pentru sezonul următor.

Scaunele premium pentru evenimente au devenit punct de atracție pentru multe saloane de nunți iar aspectul și rezistența lor nici nu se compară cu vechile decoruri cu huse scaune nunți, fețe de mese, aranjamente florale ieftine, mochetă ieftină, lumini stil 2010 și altele.

Acum, când scriu acest text, unii propietari de saloane caută huse pentru scaune iar alții caută scaune premium cu tapițerie din catifea și mese cu blat de sticlă. Cine câștigă?

Ajută-ți mirii să-și depășească fricile și să investească în nunta lor!

Adevărul e că mirii vor nunți de lux însă au și destule frici referitoare la prețuri.

Întrebările obsesive despre preț vor apărea inevitabil. Însă tu trebuie să muți atenția mirilor de la preț la altceva mult mai valoros. Îndreaptă-le atenția asupra a ceea ce oferă special salonul tău de nunți. Arată-le cum se vor simți la propria nuntă! Arată-le cât de impresionați vor fi invitații cu alegerea lor! Fă-ți viața mai ușoară și vânzarea mai simplă cu câteva piese de mobilier bine alese.

Huse scaune nunți mai caută în 2023 doar cei care nu au înțeles că decorul vinde mai repede și mai bine decât orice în 2023.

Scaunele și mesele premium din seria Krom cu certificat de garanție sunt un must have absolut pentru următorul sezon de nunți. Scaunele premium cu cadru din oțel inoxidabil, șezut cu spumă cu memorie, tapițate cu catifea sau piele ecologică în 80 de nuanțe disponibile, scaune premium cu întărituri ascunse, cu rezistență sporită la uzură te vor ajuta să atragi clienți care sunt interesați mai puțin de preț și mai mult de succesul real al nunții lor.

Fă un succes real din sezonul 2023!

2022 a fost anul recuperării după pandemie iar 2023 va fi cu siguranță un an și mai bogat în evenimente. Dacă în 2022 mirii s-au mulțumit că își pot face nunțile fără restricții, 2023 va fi total diferit. Se anunță un sezon cu nunți de lux, miri cu pretenții, care își doresc nu doar să petreacă ci să petreacă în stil mare, așa cum au văzut că se petrece în alte țări.

Dacă încă mai cauți huse scaune nunți, fețe de masă rezistente și alte produse cu care te aștepți să atragi clienți pentru noul sezon 2023, vreau să îți spun ceva cât se poate de serios.

E timpul să te gândești serios la afacerea ta, daca vrei sa devii prima alegere a mirilor din zona ta sau doar te multumesti ca mirii care nu au gasit data d enunta dorita la competitia ta care a investit mobilierul ce se poarta la nunti in 2023!