str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, Tecuci/GL

Candy Barul Luxos - un must have la nunti

  mobiliersalievenimente.ro   Octombrie 18, 2022


Candy Barul Luxos - un must have la nunti


Daca ma intrebai in 2015 ce merge mai bine la nunti "candy barul" sau "prajiturile pe mese", iti spuneam clar sa pui prajituri pe masa. Asta pentru ca invitatii erau inca timizi si nu intelegeau notiunea de candy bar. 

Insa in 2023 lucrurile s-au schimabt iar candy barul este optiunea corecta si asta pentru ca in ziua de astazi invitatii sunt plimbati, le place diversitatea, le place promenada si vei intelege imediat ce vreau sa spun cu asta. 

Scopul mirilor la nunta este sa determine invitatii sa se ridice de la masa, iar candy barul este unul dintre motivele pentru care se merita sa te plimbi prin sala, sa te rasfeti, sa vezi diversitatea prajiturlor. 

Conditia de baza in 2023 pentru un candy bar reusit este sa fie la vedere si sa fie unul luxos. 

Daca iti doresti piese de mobilier pentru un candy bar care sa atraga atentia viziteaza www.wedeco.ro 

In ziua astazi oamenii adora serviciile bune, dar mai ales instagramabile, pentru ca social media cere fotografii si video-uri atractive, acesta fiind inca un motiv pentru care ar trebui sa ai un cady bar luxos. 

Daca detii o sala de evenimente, cu siguranta laboaratoarele de cofetarie care vin in locatia ta, nu detin mese de lux, iar tu ai putea sa le inchiriezi lor, astfel va fi o sitautie de castig pentru ambele parti: ei isi prezinta marfa intr-o nota luxoasa, iar sala ta devine mai eleganta.