str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, Tecuci/GL

Design săli de evenimente – cine îți poate crea salonul perfect în 2021

  mobiliersalievenimente.ro   Aprilie 30, 2021


Design săli de evenimente – cine îți poate crea salonul perfect în 2021


Vrei să deschizi un salon de nunți. Sau vrei să renovezi vechiul salon care nu mai atrage clienți. Și ai realizat deja că cel mai indicat ar fi să apelezi la o firmă specializată în design interior.

La o primă căutare pe Google, pare că oferta de firme de design interior este extrem de variată. Găsești multe firme care se ocupă de design de case și apartamente, multe care se ocupă de design restaurant, hoteluri sau cafenele.  

Însă un salon de nunți are cu totul alte nevoi față de un restaurant, hotel sau cafenea. Așa că ai nevoie de cineva care cunoaște specificul sălilor de evenimente.  Ai nevoie de o firmă care are experiență în design săli evenimente.

Un salon creat de un specialist în design săli de evenimente este un spațiu bine gândit din toate punctele de vedere: acces personal, acces invitați, iluminat, acustică, tip de mobilier, amplasare mobilier, culori etc. 

Aș vrea să-ți dau un pont.

Iar înainte de a semna un contract cu o firmă care promite să te ajută să creezi ”cel mai modern salon din zona ta” dar care n-a creat până acum niciun salon, te invităm să arunci o privire în portofoliul Evosign.

Evosign este printre puținele firme care s-au specializat pe design săli de evenimente și care are deja un portofoliu divers și bogat pe care îl poți studia.

Mai jos ai doar câteva exemple de săli de evenimente create Evosign.

  • Splendora Events, Astileu, Bihor
  • Iza Events Hall, Maramures
  • Sala de evenimente The Royal Oak, Deva
  • Sala de evenimente Premier, Cluj-Napoca
  • Sala de evenimente Ariata, Suceava
  • Select Wedding Hall, Viseu de Sus, jud. Maramures

Noi am colaborat personal cu Evosign și putem spune că am avut parte de tot sprijinul și de tot ajutorul echipei lor pe partea de design.

Firmele de design interior săli evenimente, așa cum este Evosign, care au cu adevărat experiență sunt extrem de căutate și au în portofoliu clienți din toată țara. Pentru că știu exact ce au de făcut. Nu vor face experimente pe saloanele tale. Nu va trebui să le dai prea multe detalii pentru că știu exact cum să te ajute.