str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, Tecuci/GL

3 scaune horeca tapițate cu care să atragi atenția mirilor în 2021-2022

  mobiliersalievenimente.ro   Aprilie 27, 2021


3 scaune horeca tapițate cu care să atragi atenția mirilor în 2021-2022


     Vrei să atragi atenția mirilor în 2021-2022 și nu știi cum să faci asta? Ți se pare că orice ai face mirii tot nu vor fi impresionați de felul în care arată salonul sau restaurantul tău? Mai jos ai câteva idei prin care îți poți pune în valoare salonul cu ajutorul unor scaune horeca tapițate.

De ce scaune horeca tapițate?

     Pentru că dau din start o senzație de lux și te ajută să impresionezi mirii care caută locații selecte, cu mobilier de lux. Dacă alegi niște scaune horeca tapițate de calitate vei da clienților o senzație de plăcere, de confort, de rafinament. Mirii sunt din ce în ce mai atrași de locațiile cu scaune și mese horeca noi, confortabile, luxoase pentru că vor ca invitații lor să se simtă importanți la nunta lor.

Ce scaune horeca pentru saloane de nunți și restaurante îți recomandăm?

Scaunul Elise

     Elise este un scaun tapițat cu catifea sau piele ecologică extrem de apreciat în saloanele noastre și nu numai. Elise este un scaun horeca cu șezut din spumă cu memorie și spătar tapițat, construit pe schelet metalic rezistent auriu, argintiu sau rose gold. Elise este unul dintre cele mai confortabile și apreciate scaune pentru sălile de evenimente, apreciat de miri și invitați deopotrivă. Poți afla mai multe detalii despre cele două variante de scaun Elise, Elise Standard și Elise Plus AICI și AICI. 

Scaunul Alexander

     Extrem de confortabil și versatil, scaunul Alexander este un scaun tapițat, fără brațe, ușor, creat pe cadru din aluminiu rezistent. Noi credem că este cel mai confortabil scaun horeca existent pe piață la ora actuală. Alexander este un scaun horeca potrivit atât pentru restaurante cât și pentru săli de nunți. Fiind un scaun tapițat atât la nivelul șezutului cât și la nivelul spătarului, confortul și susținerea este asigurată atât la nivelul spatelui cât și la nivelul picioarelor și brațelor. Alexander face parte din gama de scaune ballroom premium.

Scaunul Elisabeth

Elisabeth este un scaun horeca tapițat de lux. Este un scaun cu personalitate, care atrage toate privirile și pe care îl poți personaliza atât la culoarea tapițeriei cât și la culoarea scheletului metalic. Este un scaun unic, fără brațe, cu spătar rotunjit, tapițat. Este o piesă de mobilier apreciată de toți mirii noștri pentru că arată excelent iar tapițeria din catifea este extrem de plăcută la atingere și extrem de confortabilă.

Scaune horeca de lux tapițate -  ca să te diferențiezi rapid de concurență!

Așa cum am mai spus, scaunele tapițate au următoarele avantaje:

  • sunt extrem de confortabile,
  • arată foarte bine
  • atrag întotdeauna atenția.

Poți să faci foarte ușor din mobilier și mai ales din scaune, punctul tău forte cu care să atragi mirii în căutare de locații de nuntă luxoase.

Sfatul nostru? Pune-ți salonul în valoare cu scaune horeca tapițate!

De ce și-ar dori mirii să facă nunta la tine? Ți-ai pus vreodată această întrebare? Ce i-ar determinat să aleagă o dată și să te contacteze imediat, să te viziteze și să semneze un contract cu tine? Ce valoare unică aduci tu și locația ta mirilor? Care sunt punctele forte ale salonului tău? Cu ce te diferențiezi de concurență? Cu ce te poți prezenta în fața mirilor și poți să spui, doar la noi găsești asta?

Ca locație de nunți ai următoarele posibilități cu care să te prezinți mirilor și să îi atragi în mod special spre locația ta.

  • Locația ta oferă o priveliște superbă, unică, pe care nu o mai are altă locație. Fie că ai o locație la munte, la malul mării, pe malul unui lac, într-o pădure, profită de locul unic și prezintă-l ca punctul tău forte.
  • Locația ta se află într-un loc foarte pitoresc
  • Ai un meniu excelent, unic pentru locația ta, cu un număr variat de opțiuni
  • Ai un decor sofisticat cu detalii superbe și atent lucrate
  • Locația ta este o proprietate istorică, castel, palat etc
  • Ai o locație rustică pe care mirii o caută și o apreciază.

Mai poți afișa ca puncte forte pentru locația ta fie un preț accesibil (nerecomandat, toate locațiile merg pe varianta asta), fie proximitatea unui aeroport sau oferta de all inclusive cum ar fi mese, scaune, veselă, decor, corturi, mâncare, flori, pentru ca mirii să nu trebuiască să se îngrijoreze că vor trebui să angajeze furnizori multipli.

Multe locații nu au însă priveliști superbe, nu sunt localizate într-un spațiu pitoresc, nu au terase pe marginea unor lacuri și cu toate acestea sunt apreciate și căutate pentru că au găsit alte puncte forte cu care să se pună în valoare.

Unul dintre cele mai simple și mai la îndemână este mobilierul și în special scaunele horeca tapițate.