str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, Tecuci/GL

De ce e trebuie să investești în mese și scaune nuntă premium pentru saloanele tale?

  mobiliersalievenimente.ro   Iulie 28, 2020


De ce e trebuie să investești în mese și scaune nuntă premium pentru saloanele tale?


În 2005, când am deschis primul nostru salon de nunți, mobilierul pentru evenimente era ultima noastră prioritate. Și chiar dacă ar fi fost o prioritate, nu aveam de unde să achiziționăm mese pentru nuntă și scaune speciale pentru salon nuntă sau orice alt tip de mobilier premium pentru salonul nostru. Saloanele noastre erau dotate cu aer condiționat, aveam mobilier plăcut, nou, de bună calitate, dar nimic wow. Noutatea era salonul în sine, spațiul special dedicat strict nunților. Și asta era suficient.

Saloanele pentru evenimente erau practic inexistente în 2005 dar cererea era imensă. Tot ce trebuia să facem era să oferim un spațiu suficient de mare pentru nunți, să oferim mâncare suficient de bună și să avem un ring de dans spațios și toată lumea era fericită.

Astăzi, 15 ani mai târziu, realitatea e cu totul și cu totul diferită.

Pe lângă concurența uriașă, mirii au devenit pretențioși iar invitații și mai pretențioși.

Ceea ce era nou, interesant și atractiv în 2005 este astăzi practic inacceptabil. Dacă am fi rămas în stadiul de 2005, astăzi nu ne-ar mai fi călcat nimeni pragul sau am fi fost ultima alegere a mirilor.

Te-ai fi gândit vreodată că într-un oraș mic, cu doar 70.000 de locuitori cu tot cu împrejurimi, se pot deschide nu mai puțin de 15 saloane de nunți? Cum mă pot eu, ca proprietar de saloane, diferenția cel mai ușor de concurență? Renovând an de an? Renovatul e costisitor și, drept să-ți spun, mirii nu se uită prea des la ce ai pe pereți. Privirea lor e atrasă mai degrabă de ce mese nuntă și ce scaune nuntă ai și dacă se potrivesc cu tematica nunții lor. Felul în care arată pereții e important dar secundar.

Din păcate sau din fericire, noi cei de la Ballroom Andra am înțeles din timp cum stau lucrurile. Așa că ne-am mobilizat rapid și am dat startul renovărilor, am adus mobilier nou, scaune nuntă moderne, mese nuntă care atrag privirile și am rămas cea mai căutată locație de nunți pe o rază de 100 km împrejurul orașului nostru. Astăzi, Palatul Mirilor, ultimul și cel mai nou salon pe care l-am deschis, este dotat cu scaune ballroom premium, scaune și mese salon nuntă premium și asta are un impact major asupra mirilor.

Decorul n-a fost niciodată mai important în industria nunților. Astăzi totul se învârte în jurul lui  - cum arată? Cum arată mesele și scaunele, cum arată florile, cum arată rochia de mireasă, cum arată locația la interior și la exterior? Arată wow sau arată așa și așa? Ai o locație de lux sau un salon care arată "sărăcuț?" Așa descria o mireasă o locație de nunți într-un grup de Facebook, "arată sărăcuț, mi-e teamă că invitaților nu le va plăcea."

Dacă în 2005 o masă nuntă era doar o masă și un scaun evenimente era un simplu scaun pe care să te așezi la masă, astăzi nu mai e deloc așa. Nu mai creăm decor strict din pereți, candelabre și lumini. Nu mai acoperim scaunele cu huse și mesele cu fețe de masă. Astăzi creăm un decor de lux și atragem mirii cu mese tip oglindă, scaune confortabile, tapițate, cu design creativ, scaune care atrag privirile mai mult decât orice.

O mireasă va plăti mai mult pentru meniu dacă meniul e așezat pe niște mese premium, mese oglindă, înconjurate de scaune metalice tapițate, care arată superb și dau salonului un aer de lux.

Dacă ai pune o pereche de miri să aleagă între un scaun chiavari ieftin și un scaun opera, un scaun rouge sau un scaun palas îți garantez că nu vor alege chiavari. Da, mirii nu plătesc pentru mese și scaune, mirii plătesc pentru o nuntă frumoasă. Însă tu ești cel care definește pentru ei termentul de  - nuntă frumoasă. Tu, ca proprietar de saloane de nunți, îți poți pune în valoare locația alegând să creezi un "decor de poveste" din mobilier de lux.  

Alege mobilier de lux pentru evenimente și vei fi căutat de mirii interesați de lux (adică de marea majoritate a mirilor.) Diferențiază-te atât prin servicii premium cât și prin mobilier premium și vei rămâne în topul preferințelor mirilor indiferent dacă mai ai în jur 5-10 sau chiar 15 saloane care îți copiază fiecare mișcare. Mobilierul e cel mai simplu mod de a rămâne an de an cu un pas înaintea concurenței.