str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, Tecuci/GL

Cum să-ți protejezi afacerea în recesiune: 3 idei eficiente (din experiența personală) care funcționează garantat

  mobiliersalievenimente.ro   Octombrie 28, 2022


Cum să-ți protejezi afacerea în recesiune: 3 idei eficiente (din experiența personală) care funcționează garantat


Cum să-ți protejezi afacerea în recesiune: 3 idei eficiente (din experiența personală) care funcționează garantat

Pe timp de recesiune sau criză economică, cei mai mulți antreprenori se comportă ca niște victime și nu ca niște adevărați lideri.

Victimele se sperie de schimbare. Dar liderii acționează și devin inspirați de noi oportunități și provocări.

Vreau să-ți pui această întrebare: ”ce trebuie să fac eu și echipa mea ca să ne asigurăm că pe măsură ce inflația crește și recesiunea se adâncește noi creștem, prosperăm, inventăm și învingem?”

Iată 3 idei din experiența personală care te vor ajuta să prosperi și nu să disperi pe timp de recesiune.

  1. Recesiune și inflație? Momentul perfect să devii lider de piață!

Așa cum am amintit deja, când unii devin victime, alții devin lideri și prosperă.

Ai un salon de nunți? Când alții se restrâng, și se pregătesc de hibernare, e momentul tău să strălucești.

E momentul să te reinventezi. E momentul să investești mai mult în decor, echipă, mobilier evenimente, să descoperi noi trenduri și noi furnizori, noi piese de mobilier care să îți pună cu adevărat în valoare locațiile de nunți.

Imediat ce sezonul s-a încheiat, începe să analizezi ce anume ai putea îmbunătăți pentru sezonul următor. O mochetă premium nouă, scaune premium, tacâmuri premium, candelabre, ultimele noutăți în materie de lumini și decoruri pentru tavane. Nu aștepta să vină primăvara ca să începi un proiect consistent de renovare. S-ar putea să nu găsești la timp ceea ce îți dorești .

 

  1. Descoperă UN avantaj major care să te plaseze direct în fața competiției

Prea mulți antreprenori nu și-au descoperit încă nici măcar UN lucru care îi face speciali față de alte businessuri. Ei încă încearcă să fie totul pentru toți și ajung să fie nimic pentru nimeni.

Ca salon de nunți, hotel, restaurant sau cafenea, unul dintre cele mai la îndemână avantaje pe care le poți avea este mobilierul premium. Scaunele premium, mesele premium, unice, elegante, care atrag privirile clienților din prima secundă în care pășesc în locația ta, pot fi acel avantaj care te plasează automat în fața competiției și îți furnizează clienți pe timp de recesiune.

  1. Echipa de top, esențială în vremuri de criză

Din experiența personală, îți pot spune că visurile mari și afacerile prospere se susțin numai cu echipe de top. Arta de a angaja oameni de top se învață și este una esențială pentru orice afacere. Poți să ai cele mai elegante locații, meniuri de top, mobilier premium, dacă oamenii care te reprezintă nu sunt la nivelul locației, vei pierde clienți. Este o artă în a alege și mobilierul și oamenii. Iar noi am descoperit asta pe propriile saloane de nunți.

Noi nu suntem doar vânzători de mobilier de lux, mobilier premium sau mobilier pentru saloane de nunți. Avem propriile locații de nunți, unde testăm totul, de la mobilier la echipe, de la meniuri de top la design de interior care chiar atrage clienții.

Cele 3 idei pe care am ales să ți le oferim în acest articol ne-au ajutat și ne vor ajuta să prosperăm în vremuri de recesiune, inflație, criză economică, pandemie etc.

Am ales să ți le oferim ca tu să poți face niște alegeri mai bune atât în materie de mobilier premium pentru săli de evenimente cât și pentru echipa ta și viitorul afacerii tale.