str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, Tecuci/GL

Cele mai rezistente scaune pentru pensiuni și hoteluri? Nu sunt cele la care te aștepți!

  mobiliersalievenimente.ro   Mai 10, 2021


Cele mai rezistente scaune pentru pensiuni și hoteluri? Nu sunt cele la care te aștepți!


Mulți proprietari de pensiuni și hoteluri se plâng că scaunele pe care le au se uzează prea repede și nu mai arată bine la nici un an de folosire. Alții au scaune din lemn pe care le tot recondiționează de ani de zile la costuri mari pentru că ei consideră lemnul ca fiind cel mai rezistent și mai elegant material pentru scaune horeca. Nu e simplu să găsești acele scaune pentru pensiuni și hoteluri care să aibă aspectul clasic elegant rafinat al lemnului și care să reziste fără probleme traficului intens. Însă ele există.

Sunt scaunele din lemn cele mai rezistente?

Dacă ești încă ferm convins că nu există alternativă mai bună la scaunele din lemn înseamnă că nu le-ai folosit suficient de mult în restaurant, hotel sau pensiune. Ani de zile am folosit scaune din lemn în restaurantul nostru pentru că nu aveam alternative. Scaunele din lemn arătau excelent de la distanță însă când te așezai pe ele spuneau o poveste diferită. Adevărul e că scaunele din lemn se deformează în timp. Iar traficul intens din pensiuni și hoteluri le accelerează degradarea și deformarea. Nu poți cere clienților să nu se lase pe spate, să nu se miște prea mult sau să aibă grijă pentru că ție ți se deformează scaunele.

Există scaune de 10X mai rezistente decât cele din lemn

Scaunele din aluminiu sunt cele mai rezistente scaune pe care le-am avut în folosință până astăzi. Și o spunem din experiență. Le-am testat și retestat atât noi cât și clienții noștri și am rămas surprinși de cele observate. Scaunele din aluminiu efectiv nu se deformează. Structura cadrului din aluminiu este creată pentru a rezista până la 10 ani traficului intens din hoteluri și pensiuni. Indiferent de cum te-ai așeza pe ele, nimic nu scârțâie, nu cedează, nu se deformează, nu se rupe. Sunt rezistente la zgârieturi, lovituri, șocuri, se curăță extrem de ușor și arată excelent! Și mai au un avantaj!

Scaune din aluminiu care imită lemnul

Dacă ai o pensiune sau un hotel la care scaunele trebuie să arate luxos, elegant, clasic pentru că asta e ceea ce vinzi clienților, vrem să îți prezentăm scaunele pe cadru din aluminiu create să imite lemnul. Primilor noștri colaboratori le-a venit greu să creadă că scaunele ROMA, de exemplu, nu sunt din lemn ci din aluminiu. Pentru că efectiv sunt imposibil de deosebit. Scaunele Roma sunt din aluminiu, sunt foarte rezistente, arată luxos, sunt foarte confortabile și se potrivesc perfect în hoteluri și pensiuni. Scaunele Versailles sunt tot din aluminiu însă arată excelent în orice restaurant, hotel sau pensiune. La fel și scaunele Florence, David, Luvru sau Alexander.

Rezistență, confort, design clasic și elegant

Scaunele din aluminiu din colecția noastră sunt tot ce ți-ai putea dori la categoria scaune pentru pensiuni și hoteluri. Sunt rezistente aproape la orice, sunt tapițate la nivel de șezut și spătar cu spumă cu memorie super confortabilă, sunt ușoare, ușor de manevrat, ușor de folosit și de stocat, simplu de curățat și mai extrem de simplu de inclus într-un decor fie clasic, fie modern pentru că nu se demodează și nu vor arăta niciodată vechi sau uzate.

Te invităm în showroom-ul nostru să vezi cu ochii tăi și să pui mâna pe scaunele din aluminiu dacă vrei să te convingi că sunt perfecte pentru hotelul sau pensiunea ta.