str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, Tecuci/GL

Cel mai simplu mod de a crea o atmosferă de nuntă super elegantă și luxoasă cu bani puțini

  mobiliersalievenimente.ro   August 05, 2020


Cel mai simplu mod de a crea o atmosferă de nuntă super elegantă și luxoasă cu bani puțini


Ai un salon de nuntă sau un ballroom și ai observat că mirii sunt din ce în ce mai pretențioși?

Sau poate ai avut deja mirese care au venit să "inspecteze" locația ta alături de wedding planneri, prieteni sau decoratori de profesie? Poate ai avut câteva mirese care ți-au spus că le place meniul, că prețul e ok dar că locația ta nu se potrivește ca decor cu planurile lor. Ce faci în astfel de situații? Ce variante ai?

Secretul pe care l-am aflat de la wedding planneri internaționali, specialiști în design de nuntă și coordonatori de nuntă este unul pe cât de simplu, pe atât de ușor de aplicat.

 "Dacă există o singură piesă de mobilier care poate avea un impact dramatic asupra aspectului și felului în care este percepută o nuntă atunci acesta este scaunul de nuntă. Scaunul de nuntă e aproape tot ce contează când vine vorba de aspect. Scaunul e cel care poate da senzația de decor aerisit și elegant sau rustic, vintage, regal. Alegerea unui scaun de nuntă potrivit decorului este vital din punctul de vedere al aspectului pentru că un scaun nuntă nepotrivit poate strica toată munca depusă pentru a crea o anumită atmosferă. Un scaun nuntă bine ales poate completa frumos mesele de nuntă și poate transforma cu totul o sală de nuntă care arată așa și așa. "

Mulți wedding planneri apreciază enorm scaunele aurii, elegante, ușoare, cu tapițerii elegante, scaune de nuntă care pot fi folosite multe sezoane la rând pentru că au o eleganță clasică și un design atractiv care nu se demodează ușor.

Caută fotografii cu decoruri de nuntă actuale și vei observa că ceea ce atrage prima dată privirea e aspectul, forma și culoarea scaunelor. Vei înțelege de ce sunt scaunele de nuntă atât de importante și că ar trebui să devină o prioritate atunci când vei începe să te gândești la noi și noi decoruri pentru salonul sau restaurantul tău.

Ca regulă generală, scaunele în culori deschise, aurii, argintii, albe vor face ca spațiul să pară mai aerisit și mai luminos. Scaunele de nuntă în culori închise vor face exact opusul. Un scaun din oțel inoxidabil auriu și tapițerie albă din piele ecologică va da un aspect elegant iar un scaun din lemn închis la culoare și fără tapițerie va putea fi folosit pentru un decor rustic.

Nu trebuie să cauți o echipă de meseriași, un arhitect și să creezi un decor nou de la zero decât dacă pereții arată într-adevăr rău și trebuie să împrospătezi zugrăveala.

Noile idei cu privire la decorul de nuntă nu mai implică neapărat pereți cu decorațiuni complicate. Noul decor de nuntă se creează din lumini, flori, mobilier, oglinzi și… scaune nuntă. Și e mult mai simplu de amenajat și întreținut.

În zilele noastre, decorul e cel care atrage cel mai tare atenția.

Există și miri mai puțin interesați de cum arată salonul dar majoritatea este cu siguranță atrasă de culori, mobilier, decorațiuni pentru mese și scaune. Și e normal. Nunta e despre aspect iar în ultima perioadă, toți mirii caută saloane cu aspect fabulos.

Dacă ai impresia că trebuie să-ți angajezi un designer, o persoană specializată care să te ajute să-ți recreezi decorul saloanelor de nuntă, află că în cele mai multe cazuri nu e nevoie de așa ceva. Tot ce trebuie să faci este să observi trendurile și să înțelegi că piața nunților e dinamică. Trendurile se schimbă de la an la an dar unele piese de mobilier cum ar fi niște scaune nuntă bine alese pot trece repede testul timpului. Nu mai poți trece multe sezoane de nunți cu mese vechi, ascunse sub fețe de masă și scaune nuntă cu huse pentru că pretențiile sunt altele și riști să devii irelevant pentru mirii noilor generații.

Mirii se inspiră în general din trendurile nunților americane. Așa că trebuie să cauți elemente de decor care să arate cam în genul celor de peste ocean. Da, există diferențe semnificative între felul cum se organizează nunțile acolo și aici însă decorul este cel despre care discutăm.

Din ce în ce mai mulți miri vor să aibă nunți cu anumit concept, nunți cu design care să atragă privirile, să arate extraordinar în poze și să impresioneze prin lux și bogăție. Cel mai simplu truc este să ai la îndemână o varietate de scaune. Așa cum am menționat mai sus, tot decorul pornește de la felul cum arată scaunele.