str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, Tecuci/GL

5 motive pentru care trebuie să-ți diversifici oferta de mobilier pentru evenimente

  mobiliersalievenimente.ro   Iulie 31, 2020


5 motive pentru care trebuie să-ți diversifici oferta de mobilier pentru evenimente


Ai văzut cât stres au miresele în filmele americane? Alegerile pe care trebuie să le facă sunt nenumărate.

Întâi aleg locația. Locația de nuntă în filmele americane nu e neapărat un ballroom ci poate fi un hambar, un restaurant, o grădină, un parc, o terasă, un vârf de munte, o cabană sau cine mai știe ce alte loc inedit. Uneori locația este dotată cu mobilier nuntă, alteori nu. Dacă nu are mobilier nuntă, adică scaune nuntă, mese nuntă, fețe de masă, decorațiuni pentru scaune, toate trebuie alese și închiriate.

Miresele au de ales între zeci de tipuri de tacâmuri, mese nuntă, scaune nuntă, decorațiuni pentru mese etc. Acest lucru se întâmplă de zeci de ani în filmele americane. Iar cum la noi moda ajunge cam 20 de ani mai târziu, cât de curând ne vom trezi întrebați dacă la salon oferim și alte tipuri de scaune, în alte culori, cu alte forme, alte mese, ce tipuri de tacâmuri avem, dacă avem decorațiuni pentru mese în culoarea X sau Y de înălțimea Z etc.

Iată 5 motive simple pentru care ai nevoie de mai mult de un tip de scaun ballroom și mai mult de un singur tip de masă pentru evenimente pentru locația ta.

  1. Nicio mireasă nu vrea ca nunta ei să arate la fel cu a prietenei, surorii, verișoarei sau cumnatei. Dacă verișoara a făcut nunta la tine și te-a recomandat mai departe, nu poți oferi actualei mirese același tip de scaune nuntă, mese nuntă pentru că va pleca în altă parte. Fiecare mireasă vrea o nuntă unică, specială.
  2. Din ce în ce mai multe mirese vor nunți cu tematică sau nunți coordonate pe o paletă de culori sau pe o anumită nuanță. Așa că ai nevoie de mobilier elegant, spectaculos, dar care să poată fi aranjat în diverse moduri. Ai nevoie de scaune nuntă în diverse forme și culori, de mese rotunde dar și pătrate, mese lungi, mese scurte, mese nuntă rezistente, ușor de mutat, depozitat și refolosit.
  3. Influencerii dictează trendurile. Da, există influenceri pe zona de nunți și evenimente festive care dau tonul următorului sezon. Așa cum nunțile regale britanice au dat tonul tuturor nunților din Europa pentru cel puțin două sezoane, tot așa nunta unor anumite vedete locale va seta un trend pentru nunțile locale. Așa că e bine să ai mai mult de un as în mânecă atunci când miresele vin și te întreabă dacă poți crea atmosfera de la nunta vedetei X sau Y. Și cum atmosfera la nuntă e creată din mese nuntă scaune ballroom, flori, lumini arhitecturale și spațiul în sine, e destul de simplu să recreezi o nuntă de lux dacă ai la îndemână mobilier evenimente premium.
  4. Pinterest. Pinterest e prietenul mireselor și inamicul tău. Pinterest e platforma de inspirație plină de culoare pe care o adoră toate viitoarele tale cliente. Acolo găsesc toate idei pentru decorarea salonului de nuntă, acolo descoperă cele mai interesante piese de mobilier, scaune cu design inedit, mese oglindă, scaune cu cadru auriu, scaune cu spătar în formă de inimă și tot felul de alte lucruri. Dacă ele au văzut acolo scaune Princess sau scaune Royale tapițate cu catifea roz și pe care le adoră și le vor la nunta lor, va trebui să le faci pe plac sau să le pierzi de cliente. Sau măcar să ai ceva asemănător în depozit. Unele mirese vor mese rotunde, altele tocmai au descoperit mesele lungi, pătrate, la care pot să își așeze invitații în funcție de afinități.
  5. Concurența. Unele saloane, ballroom-uri și săli de evenimente au obiceiul de "a se inspira" de la alții ca tine. În loc să seteze un nou trend mergând la târguri internaționale și alegând mobilier premium potrivit pentru saloanele lor, ei comandă ce au văzut la tine. Așa că, din nou, toate nunțile ajung la fel iar miresele nu mai pot face diferența între un salon și altul decât la preț. Mobilierul e o modalitate simplă de diferențiere. Iar faptul că tot mai multe mirese vor nunți inedite, unice și interesante e în avantajul tău.

Alege mobilier premium pentru saloanele tale și nu doar că te vei diferenția de concurență ci vei fi recomandat de mirese ca fiind acel salon în care îți poți face nunta așa cum ai văzut la vedeta X sau pe Pinterestul american.

Industria nunților e din ce în ce mai diversă, mai dinamică și de ce nu, mai interesantă dacă știi cum să atragi clienții cei mai buni și cei mai dispuși să plătească pentru ca nunta lor să fie o ocazie specială nu o nuntă ca toate celelalte nunți.