str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, Tecuci/GL

Ce scaune nuntă vor domina industria evenimentelor în sezonul 2020-2021?

  mobiliersalievenimente.ro   Iulie 28, 2020


Ce scaune nuntă vor domina industria evenimentelor în sezonul 2020-2021?


Scaunele Chiavari originale, din lemn, au fost cu siguranță o noutate și un mod bun de diferențiere între locațiile de top în ultimii ani. Acest lucru nu mai este însă valabil.

"Toate nunțile sunt la fel!"

Din păcate, furnizorii s-au copiat atât de mult unii pe alții la scaune evenimente, mese nuntă, servicii, decorațiuni, meniuri încât toate nunțile par trase la indigo. Iar asta nemulțumește mirii și invitații deopotrivă care au ajuns să creadă că toate nunțile sunt la fel.

În ceea ce privește mobilierul pentru evenimente și mai ales scaunele pentru nuntă, piața a fost invadată de imitații de Chiavari, la niște prețuri atât de mici încât aparent oricine și le poate permite. Și cui îi pasă că scaunele nu mai sunt cele clasice, din lemn, ci doar niște imitații din plastic, polipropilenă sau metal?

Prețul, rezistența, aspectul, le-a făcut extrem de populare așa că toate locațiile, mici, mari, de lux, low cost, corturi, terase au profitat de asta au achiziționat astfel de scaune nuntă. Dacă până mai ieri puteai să afișezi detașat „noutatea sezonului, scaune nuntă Chiavari" astăzi nu mai poți face asta pentru că acest aspect nu mai este relevant.

Atât timp cât prețul este incredibil de mic iar diferențele de design aproape imposibil de sesizat, toți cred că lucrurile vor rămâne așa cum au fost.

Din păcate sau din fericire, mirii vor din ce în ce mai mult să aibă nunți unice, în locații inedite, cu meniuri speciale, servicii noi care să încânte invitații. Toți sunt în căutare de "altceva" iar acel "altceva" care te vei diferenția automat de concurență este mobilierul. 

Din fericire, ca orice trend, panta ascendentă va fi înlocuită treptat de una descendentă iar acele scaune ballroom Chiavari atât de larg răspândite și folosite vor dispărea cu timpul de pe piață.

Cu ce vor fi înlocuite saunele clasice pentru ballroom în următorul sezon?

Cu scaune nuntă premium pentru evenimente, scaune nuntă atractive ca design, variate ca modele, culori și forme, scaune care să încânte mirii în căutare de noi idei pentru organizarea nunților.

Cele care au început deja să facă schimbarea de la scaunele clasice la scaune premium nunți sunt locațiile de lux, care au înțeles că au nevoie de scaune premium pentru evenimente și că diferențierea între o locație "pentru toată lumea" și o locație de lux nu se poate face doar prin prețul meniului.

Multe locații exclusiviste vor dori să înlocuiască scaunele Chiavari și vor căuta scaune nuntă și scaune săli evenimente din categoria premium pentru a ieși din masa tot mai mare de locații de nuntă care promite "calitate de 5 stele la prețuri atractive" și oferă… orice altceva.

Ce variante de scaune pentru evenimente există la ora actuală în România?

Din fericire, oferta de scaune nuntă a crescut destul de mult în România așa că posibilitățile sunt nenumărate. Există o întreagă categorie de scaune premium nunți pe schelet metalic auriu, argintiu, arămiu, lucios sau mat. Astfel de scaune premium pentru evenimente te pot ajuta să te diferențiezi rapid de concurență fără să investești în renovări costisitoare.

Scaunul Deluxe, cu schelet metalic, îmbrăcat în tapițerie sau imitație de piele de diverse culori, cu design suplu și spătar superior curbat pentru un plus de confort, oferă oricărei săli un plus eleganță detașată și lux lipsit de stridență. Scaunele Deluxe sunt niște scaune nuntă elegante, rezistente, ușor de manevrat și depozitat și o noutate absolută în România.

Scaunul Royale este un tip de scaun nuntă care atrage automat toate privirile datorită spătarului foarte înalt și scheletului metalic auriu. Șezutul poate fi tapițat sau confecționat din imitație de piele de diverse culori. Este un scaun impresionant prin dimensiune și design și va arăta excelent la mesele de prezidiu.

Scaunul Elise este un tip de scaun nuntă extrem de apreciat în saloanele noastre. Este un scaun masiv, rezistent, aristocratic dar ușor de manevrat, extrem de confortabil, cu forme rotunjite și schelet metalic. Atât spătarul cât și șezutul pot fi tapițate cu stofă catifelată sau cu piele ecologică.

Scaunul Rouge va atrage cu siguranță atenția mirilor și invitaților pentru că are un design cu totul și cu totul special în zona spătarului. Rama și spătarul acestui scaun nuntă premium sunt din inox iar șezutul poate fi tapițerie catifelată sau piele ecologică. Un astfel de scaun premium te va ajuta să dai un suflu nou oricărei săli de evenimente, restaurant sau ballroom.

Scaunul Orchid este un scaun premium extrem de versatil, folosit în multe locații de lux din România. Aspectul lui elegant și posibilitatea de a personaliza culorile tapițeriei pentru a se potrivi perfect decorului îl fac o piesă de rezistență care nu trebuie să lipsească saloanelor în următorul sezon.

Majoritatea locațiilor premium se grăbesc deja să aleagă scaune de lux pentru evenimente pe care le vor folosi în continuare. Oferta este extrem de variată, scaunele arată extrem de bine în compania meselor premium și cu siguranță încântă privirile mirilor în căutare de unic, nou, la modă, exclusivist, premium și special.

Oferta noastră include multe modele de scaune nuntă premium din care poți alege. Ce mesaj vrei să transmiți mirilor în noul sezon? Vrei să te diferențiezi fără investiții majore? Alege scaune premium pentru evenimente cu design special, modern, scaune confortabile pe care invitații să se așeze relaxați după dans!