str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, Tecuci/GL

Ce se întâmplă cu noul sezon de nunți din 2021?

  mobiliersalievenimente.ro   Decembrie 22, 2020


Ce se întâmplă cu noul sezon de nunți din 2021?


 

Mai sunt aproximativ 140 de zile până la începerea noului sezon de nunți 2021. Timpul e scurt iar incertitudinea ne blochează tuturor mintea. Pur și simplu nu știm ce planuri să ne facem.

Vreau să-ți spun ceva!

La începutul lunii Decembrie, a fost creat un grup de lucru pentru industria evenimentelor festive format din furnizori de servicii respectiv proprietari de saloane de evenimente, floriști, fotografi, DJ și alții. Ei au stat de vorbă cu secretarul general al guvernului și au cerut diverse clarificări.

Pentru noi, furnizorii din industria nunților, nu faptul că nu se pot organiza nunți ne afectează, ci faptul că nu știm pentru cât timp nu se pot organiza și atunci nu ne putem face planuri în ceea ce privește viitorul afacerilor noastre.

Pentru că răspunsurile primite din partea oficialităților sunt de cele mai multe ori vagi și nu mă ajută prea mult, am trecut personal la treabă și mi-am făcut propriile predicții.

Am pornit de la declarația doamnei Merkel din 8 Noiembrie 2020 care spunea că restricțiile se vor ridica atunci când 65-70% din populație va fi imunizată fie prin boală, fie prin vaccinare.

Vom atinge sau nu acest procent de imunizare până când începe sezonul de nunți 2021 pe 9 Mai?

Află răspunsul AICI -- http://bit.ly/se-fac-nunti-in-2021

Dacă vrei să urmărești pas cu pas toate calculele pe care le-am făcut și concluziile la care am ajuns cu privire la șansele noului sezon de nunți care va începe pe 9 Mai, click pe link și urmărește clipul video în care explic detaliat calculele, predicțiile și concluziile mele despre cum se vor desfășura nunțile din 2021.