str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, Tecuci/GL

Ce așteptări au mirii pentru nunțile din 2023 și cum îi poți ajuta să-și îndeplinească visul!

  mobiliersalievenimente.ro   Noiembrie 03, 2022


Ce așteptări au mirii pentru nunțile din 2023 și cum îi poți ajuta să-și îndeplinească visul!


Trendurile și tendințele pentru 2023 au început să apară deja iar mirii și mai ales miresele, le urmăresc cu atenție și caută produse și servicii în tendințele noului sezon. Iată câteva idei pe tu, ca salon de nunți, le poți pune în practică dacă vrei să fii pe placul mireselor noului val.

1. Auriu, cât mai mult auriu

Auriul a fost un simbol al luxului de-a lungul istoriei. Castele, palate, regi și regine și-au decorat totul cu auriu ca simbol suprem al luxului. Auriul la nuntă devine de la an la an mai căutat și mai ușor de asortat. Foițe de aur pe torturi și prăjituri, scaune premium din oțel inoxidabil cu cadru auriu, auriu pe invitații, pe felurile de mâncare, mese aurii cu blat de sticlă, totul se combină frumos într-un decor de lux pentru mirese fericite și invitați impresionați.

2. Mese unicat pentru șampanie, tort, cocktail, candy bar, cheese bar, mese de prezidiu

Așa cum am amintit, decorul a devenit punct de atracție major pentru nunți și va deveni din ce în ce mai important pe măsură ce industria crește. Mesele aurii din oțel inoxidabil sau aluminiu cu design unic și special punctează deja decorul nunților și vor deveni semnificativ mai populare în 2023. Tortul servit pe o masă aurie care arată excepțional, candy barul sau cheese barul așezat pe mese aurii cu design special, șampania servită pe un model de masă unic, aceste piese completează și diversifică decorul nunții, bucură mirii și atrag invitații. Ca să nu mai vorbim de mesele de prezidiu care arată excepțional în noul design auriu sau argintiu decorat cu flori naturale.

https://mobiliersalievenimente.ro/produse/scaune-mese-evenimente/seria-aluminiu/detalii-produs/masa-cocktailsampanie-al-609

3. Designul de nuntă și mobilierul premium

Mai nou, designerii de nuntă au decis că petrecerea are nevoie de niște puncte specifice de atracție pentru invitați. Rolul lor este să ridice invitații de la mese și să îi conducă spre diverse atracții, dans, fotografie, gustări. Mobilierul premium, scaune și mese, construiește perfect aceste puncte de atracție și ajută invitații să le identifice mai ușor. Mesele pentru candy bar trebuie să fie unice. Cheese barul are și el un tip de mese cu design special. Photo cornerul are nevoie de o serie de scaune premium unicat, pe care invitații să le poată încadra perfect în fotografii.

4. Social Media e în continuare cel mai important hub de inspirație nunți

Social Media rămâne sus în topul preferințelor mirilor când vine vorba de inspirație pentru saloane nunți, decor nunți, alegere servicii nunți, alegere meniu etc. Așa că decorul saloanelor trebuie să fie perfect instagramabil ca să atragă viitori clienți. Nu doar că invitații pozează tot ce prind și postează pe social media. Tu, ca proprietar de salon nunți, ar trebui să ieși în întâmpinarea mirilor în căutare de inspirație cu fotografii profesioniste cu noile achiziții în materie de mobilier săli evenimente, mese evenimente, scaune premium aurii etc.

5. Culori, culori, culori

Scaunele și mesele standard folosite de obicei la saloanele de nunți au avut mereu prea puține opțiuni în materie de culori, texturi, modele. Scaunele premium pe care ți le propunem sunt disponibile în peste 80 de nuanțe. Le poți alege în funcție de designul predominant al nunților pe care le organizezi și în plus sunt mega fotogenice și instagramabile. Culorile la nuntă au fost mereu importante dar nu la fel de importante ca în era Social Media unde totul se răspândește cu viteza luminii și trebuie să arate luxos, colorat, trendy, cool etc.

Acum că am identificat câteva dintre noile trenduri pentru 2023, îți poți programa și adapta decorul în funcție de preferințele viitorilor tăi clienți. Le poți atrage atenția din start cu fotografii profesioniste din locația ta, cu noutățile pe care le pregătești și mai ales cu cele mai colorate modele de scaune premium, mese cu blat din sticlă, mese unice pentru șampanie, candy bar, cheese bar, tort, prezidiu etc.