str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, Tecuci/GL

Cauți mobilier pentru evenimente care să se potrivească dorințelor tale? Descoperă oferta noastră!

  mobiliersalievenimente.ro   August 06, 2020


Cauți mobilier pentru evenimente care să se potrivească dorințelor tale? Descoperă oferta noastră!


Aparent, dorințele noastre, ca proprietari de saloane, cu privire la amenajarea locațiilor pe care le deținem, nu corespund cu realitatea. Cel puțin așa ni se dă de înțeles. Ceea ce ne dorim și ceea ce găsim pe piață, mai ales în materie de mobilier pentru evenimente, e total diferit.

De prea multe ori căutăm ceva și ne trezim că luăm altceva.

De ce?           

Pentru că o firmă ne-a făcut o ofertă, pentru că nu aveau ce căutam noi pe stoc și noi ne grăbeam sau pur și simplu pentru că au reușit să ne convingă că ceea ce ne dorm noi nu există, sau e prea scump, sau e prea mare bătaie de cap să ne aducă.

Oricum culoarea unui scaun pentru nuntă nu contează atât de tare, nu? Și ce dacă tu căutai scaun pentru evenimente auriu, tapițat cu material catifelat albastru? Un scaun argintiu cu tapițerie bleu marin e tot pe acolo, nu? Și ce dacă mesele pe care le doreai sunt ceva mai mari și rămâne mai puțin spațiu pentru personal și invitați? Oferta e limitată. Sau așa ți se prezintă. Asta avem, luați sau plecați.

Pentru că ne-am confruntat de prea multe ori cu astfel de situații atunci când ne-am mobilat saloanele, noi, cei de la WeDeco, am hotărât să punem la dispoziția tuturor, o ofertă de mobilier pentru evenimente pe cât de interesantă, pe atât de diversă. Pentru că dacă tu, ca proprietar de salon, îți dorești un anume scaun de nuntă sau masă de nuntă, să le poți avea.

Noi cei de la WeDeco creăm oferte personalizate de mobilier pentru evenimente. Cu asta ne ocupăm. Proiect după proiect, ajutăm proprietarii de locații de nuntă și nu numai, să-și găsească mobilier unic, premium, mobilier pe care îl doresc, îl apreciază și care îi ajută să se diferențieze de concurență. Cu sute de produse disponibile în ofertă,  și cu posibilitatea de a îmbogăți oferta și de a personaliza produsele, ne mândrim cu capacitatea noastră de a ne plia pe nevoile clienților și de a le satisface dorințele. Ce putem face pentru tine?

1. Scaune nuntă stivuibile, de forme și culori diferite

Așa cum am menționat într-un articol anterior, mulți decoratori de nuntă consideră scaunul de nuntă este punctul de plecare în crearea întregului concept de nuntă. Multă vreme, scaunele de nuntă nu contau pentru că oricum erau acoperite cu huse. Moda scaunelor acoperite a trecut și a fost urmată de scaunele din lemn sau plastic Chiavari albe. Din fericire, oferta de scaune s-a diversificat enorm în ultima perioadă așa că scaunele de nuntă au căpătat în sfârșit statut, personalitate, formă și culoare. Astăzi, poți alege din oferta noastră o varietate de scaune premium, scaune care impresionează atât prin felul în care arată, cât și prin rezistență la folosire intensă.

2. Mese nuntă premium, unice ca design și calitate

Ca și scaunele, mesele de nuntă au fost multă vreme acoperite cu fețe de mese. Fețele de mese sunt și astăzi folosite și nu e nimic rău în asta. Mesele pe care le propunem noi impresionează însă prin aspect și nu merită acoperite cu fețe de masă (cel puțin unele dintre ele). Oferta noastră include mese premium pentru săli evenimente, mese superbe cum ar fi masa Royal, masa Boemia sau masa Scales. Avem în ofertă mese rotunde, ovale sau dreptunghiulare cu posibilitate de personalizare.

3. Posibilitatea de personalizare

Așa cum am amintit deja, am fost puși de multe ori în imposibilitatea de a ne pune în aplicare planurile cu privire la mobilier pentru că ceea ce găseam nu corespundea deloc cu conceptul saloanelor noastre. Așa că am hotărât să creăm o oportunitate atât pentru noi cât și pentru ceilalți proprietari de saloane și să punem la dispoziția tuturor o mobilier personalizat. Poți comanda de la noi scaune cu tapițerii în culori diverse, cu forme diverse, mărimi diverse etc.

4. Mobilier unic pentru exterior

Suntem conștienți că mobilierul pentru exterior este la fel de important ca și cel pentru interior. Mobilierul pentru exterior trebuie să arate impecabil, să atragă privirile și să fie confortabil. Mobilierul pentru exterior pe care îl propunem noi este variat, atractiv, unic și mai ales rezistent. Oferta noastră include scaune în cele mai variate forme și culori, scaune create atât pentru confort cât și pentru a crea o atmosferă modernă.

5. Mobilier pentru restaurante și baruri

Restaurantele și barurile au devenit puncte de atracție pentru că au reușit să se diferențieze atât prin meniu cât și prin mobilier și atmosferă. Scaunele și mesele sunt puncte de atracție care au trecut de multă vreme de la simpla utilitate la statutul de obiecte de decor. Astăzi, când îmbinăm utilul cu plăcutul în toate aspectele vieții, a găsi mobilierul pentru restaurant sau bar pe care îl visezi e o prioritate.

Răsfoiește oferta noastră de mobilier pentru evenimente, oferta de mobilier pentru exterior sau pentru restaurante și baruri și găsește acele piese de mobilier personalizat premium pe care le cauți de multă vreme.