str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, Tecuci/GL

6 motive pentru care n-ar trebui să cumperi scaune urâte pentru locația ta

  mobiliersalievenimente.ro   August 11, 2020


6 motive pentru care n-ar trebui să cumperi scaune urâte pentru locația ta


Alegerea scaunelor! O decizie destul de dificilă atunci când deschizi o locație nouă sau crezi că a venit timpul pentru o schimbare de decor în locația pe care o deții. Ai fi tentat să treci repede peste capitolul mese și scaune de nuntă pentru că par neimportante. Dar nu e deloc așa!

Iată ce trebuie să ai în vedere atunci când te hotărăști să-ți înnoiești scaunele pentru nuntă.

  • Scaune pliabile sau stivuibile? Scaunele stivuibile arată în general mai bine decât cele pliabile dar ocupă de două ori mai mult spațiu.
  • Dacă alegi scaune stivuibile ai grijă să fie într-adevăr stivuibile. Sunt multe scaune frumoase care nu se pot stivui pentru că nu au fost fabricate în acest fel.
  • Caută distribuitori care fac oferte foarte bune la vânzarea cu ridicata sau en gross. Scaunele sunt scumpe.
  • Caută furnizori dispuși să ofere consultanță. E o mare diferență la manevrare, stocare, utilizare între diversele tipuri de scaune și e bine să știi în ce te bagi atunci când alegi scaune nuntă de un fel sau altul.

Nu cumpăra scaune urâte – iată și de ce:

1. Vor apărea în absolut toate fotografiile cu locația ta. Vrei să-ți pui locația în cea mai bună lumină, nu-i așa? Scaunele nepotrivite pot strica toată ambianța. Și asta se va vedea peste tot, în toate fotografiile pe care le afișezi în social media.

2. Dacă miresei nu-i plac scaunele și ambianța din locația ta s-ar putea să o pierzi de clientă. Scaunele contează. Știu că poate părea banal, dar după ce am făcut turul locațiilor noastre pentru sute de mirese, am primit mai multe comentarii (pozitive) legate de scaune decât v-ați putea închipui.

3. Dacă miresei nu-i plac scaunele atunci îți va cere să le acoperi iar asta înseamnă costuri în plus pentru tine și pentru ea. N-ar fi mai bine ca banii să fie investiți în decorațiuni din flori naturale sau alte lucruri care ar arăta minunat în poze în loc de huse pentru scaune de nuntă?

4. Dacă insistă să închirieze alte scaune va trebui să le muți pe ale tale. Ceea ce e o mare, mare bătaie de cap! Dacă accepți scaune aduse din afară, ar trebui să pui o taxă în contract pentru mutarea scaunelor. Ceea ce nu e recomandat. Așa că mai bine nu cumperi scaune urâte ci unele frumoase, premium, care arată excelent și la care nicio mireasă nu va avea nimic de obiectat!

5. Locațiile noi investesc în mobilier premium. Anual se deschid zeci sau chiar sute de locații de nuntă noi, nouțe, cu mobilier premium care arată ca de pe revistă. Chiar și cele mai vechi investesc în ultima vreme în scaune premium și mese de lux pentru evenimente. Competiția e mare și nu vrei ca o mireasă să plece de la tine pentru că nu-i plac scaunele de nuntă.

6. Scaunele de nuntă sunt o investiție pe termen lung. E greu să dai banii pe scaune premium însă gândește-te că dacă alegi ceva cu design frumos, care poate trece testul timpului și al trendurilor, ai ocazia să organizezi sute de nunți cu aceleași scaune. Dacă alegi scaune de calitate, care nu se zgârie, cu tapițerii rezistente la uzură și utilizare intensă, ai ocazia să-ți scoți investiția în cel mai scurt timp.

Nu pierde miresele pentru că ai ales să treci cu vederea importanța scaunelor. E bine să ai în vedere că la nunți aspectul contează enorm de mult și să toate pozele cu locația ta din următorii ani vor arăta foarte bine pentru că ai ales scaune frumoase, unice, premium.