str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, Tecuci/GL

6 idei pentru amenajarea unei săli de nuntă cu efect WOW

  mobiliersalievenimente.ro   Octombrie 08, 2020


6 idei pentru amenajarea unei săli de nuntă cu efect WOW


1. Atmosferă caldă și primitoare

O astfel de atmosferă se creează prin controlul luminilor. Atunci când toate luminile salonului sunt aprinse la maximum, lumea se distrează mai puțin iar atmosfera este tensionată. Un alt element pentru crearea unei atmosfere primitoare dar și elegante este alegerea unor scaune nunta confortabile dar și atractive așa cum sunt cele de mai jos. Îți recomandăm din oferta noastrăscaunele Elizabeth. Elegante, plăcute la atingere din cauza tapițeriei cu catifea sau piele ecologică, rezistente dar mai ales foarte frumoase, aceste scaune aduc oricărei săli și oricărei nunți efectul WOW! 

scaune

sursa Pinterest

2. Romantism, nuntă în alb, scaune cu spătar în formă de inimă

Nunțile au specificul lor. Indiferent de costuri, trebuie să fie romantice. Pentru că ce poate fi mai important și mai emoționant decât propria nuntă? Multe mirese merg pe puritatea albului și ce poate fi mai simplu decât să combini albul cu auriu pentru un plus de WOW? Scaunele Palas sunt combinația ideală de eleganță rafinată, lux și creativitate necesară pentru nunți cu efect WOW! Arată mireselor tale aceste scaune și vor exclama - vrem să ne facem nunta aici indiferent de costuri! Aceasta este locația pentru noi!

scaune

sursa Pinterest

3. Nuntă la cort cu eleganță și stil și scaune Queen

Versatile și foarte elegante, scaunele Queen sunt ideale pentru nunți de vară și nu numai. Simplitatea lor este doar aparentă pentru că aceste scaune nuntă aduc rapid un plus de frumusețe oricărei săli de nuntă fie ea ballroom, cort, restaurant etc. 

scaune

sursa Pinterest

4. Eleganță, frumusețe și feminitate cu scaune Princess

Scaunele Princess sunt, așa cum le spune și numele, elegante și feminine. Sunt simpatice, perfecte pentru creat decoruri calde, plăcute, la interior sau la exterior. Confortabile și deloc pretențioase, scaunele Princess sunt ideale pentru nunțile cu decoruri opulente, nunțile care doresc să impresioneze prin decor. 

scaune

sursa Pinterest

5. Scaune Opera pentru nunți ultra sofisticate

Nunțile sofisticate au nevoie de mobilier care impresionează. Scaunele Opera atrag privirile și completează perfect orice decor sofisticat fie el floral sau de altă natură. Împrejurul meselor de nuntă, scaunele Opera completează, oferă stil, prestanță și noblețe.

scaune

sursa Pinterest

6. Nunți elegante oricând și oricunde cu scaunele Royale

Scaunele Royale sunt niște scaune extrem de elegante. Iată însă că se pretează chiar și la nunțile în aer liber unde dau un mare plus de WOW decorului prin designul lor ultra modern și exclusivist. 

scaune

sursa Pinterest