str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, Tecuci/GL

5 lucruri pe care trebuie să le afli înainte de a alege mobilier HoReCa pentru afacerea ta

  mobiliersalievenimente.ro   Septembrie 09, 2020


5 lucruri pe care trebuie să le afli înainte de a alege mobilier HoReCa pentru afacerea ta


Cea mai mare problemă a industriei HoReCa o reprezintă uzura constantă a mobilierului. Aspectul locațiilor contează enorm în zilele noastre. Clienții sunt pretențioși, judecă și taxează orice neglijență în aspectul și igiena mobilierului HoReCa. Așa că nu ai de ales.

Ai nevoie de mobilier care să arate impecabil și după 3 luni și după 3 ani. Și care să nu coste o avere. Dacă locația nu arată impecabil, clienții o vor ocoli. Mulți dintre partenerii noștri au devenit brusc mai căutați de clienți după ce au făcut o schimbare radicală de design în sălile lor de evenimente festive, restaurante, hoteluri sau baruri, cu ajutorul mobilierului premium pentru horeca.

La ce să fii atent înainte de a comanda mobilier HoReCa?

1. Spațiul de care dispui

Înainte de a alege mobilierul, ar fi bine să analizezi dimensiunile spațiului pe care dorești să îl mobilezi. În cazul restaurantelor sau barurilor, scaunele prea mari, prea grele sau mesele prea voluminoase, care ocupă mult spațiu, pot împiedica și clienții și angajații să-și desfășoare ușor activitatea. Așa că alege mobilier premium, de calitate, scaune ușoare, plăcute la atingere și care nu ocupă enorm de mult spațiu. Oferta noastră conține zeci de modele de mobilier horeca, scaune și mese, din care poți alege.  

2. Culorile care ți se potrivesc

Schema de culori a pereților dar și a mobilierului, poate da impresia de interior spațios, aerisit sau de interior aglomerat, prea plin. În restaurante, senzația de spațiu aerisit e mereu de dorit pentru că restaurantele pot foarte ușor părea prea aglomerate. Și asta alungă clienții care au impresia că nu este loc. În sălile de evenimente, paleta de culori e și mai importantă. Miresele sunt pretențioase și au așteptări mari de la saloanele de nunți. Alege furnizori de mobilier HoReCa pe care te poți baza atât pentru o ofertă bună ca preț dar mai ales pentru o varietate mare de modele și culori.

3. Calitatea finisajelor mobilierului horeca

Calitatea finisajelor se poate observa rapid cu ochiul liber în cazul scaunelor și meselor pentru restaurante, hoteluri sau săli de evenimente. Scaunele și mesele cu finisaje impecabile vor arăta impecabil, fără zgârieturi, fără pete pentru că sunt vopsite cu vopsea electrostatică cu pulbere, de 3 ori mai rezistentă la uzură și zgârieturi. Îmbinările vor fi insesizabile pentru că tăieturile sunt realizate de roboți performanți, sudura este insesizabilă (în cazul scaunelor și meselor pe structură metalică). Atunci când examinezi un scaun sau o masă premium vei fi plăcut surprins pentru că la atingere nu vei simți vopseaua zgrunțuroasă, îmbinările vizibile, tăieturile vizibile etc.

4. Calitatea materialelor folosite pentru crearea mobilierului

Prea puțini proprietari de hoteluri și restaurante se întreabă din ce materiale sunt scaunele și mesele pe care le cumpără. Ei știu doar că vor scaune și mese care nu se strică repede. Știai că scaunele și mesele premium pentru HoReCa sunt realizate din aliaje folosite de industria aeronautică? Avantajul acestor aliaje este durabilitatea incredibilă. Astfel de aliaje, testate în cele mai dure condiții, vor fi cu siguranță rezistente la uzură. Iar industria HoReCa este una a uzurii constante. Sute de oameni se pot așeza zilnic pe același scaun. Dacă tapițeria nu este una de calitate excelentă, scaunele vor începe să arate rău după câteva zile. În cazul scaunelor premium pentru industria horeca, se folosesc pentru tapițerie atât materiale textile cât și spumă rezistentă la deformare. Garanția pentru astfel de scaune este 5 ani fără probleme.

5. Costurile cu mentenanța mobilierului HoReCa

De cele mai multe ori, scaunele tapițate, mesele, mobilierul ieftin se zgârie și se murdărește și ai nevoie de servicii profesionale de mentenanță și curățare care costă destul de mult. La fel și mocheta, fețele de masă, husele textile pentru scaune, se murdăresc și se uzează. Avantajul mobilierului premium este că nevoia de mentenanță este mult mai redusă. Curățarea este mai ușoară, mobilierul nu se zgârie, nu se decolorează, nu se deformează, nu se pătează. Dacă ai nevoie de mobilier horeca, atunci alege mobilier premium cu garanție de peste 5 ani.