str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, Tecuci/GL

4 lucruri despre scaunele transparente pentru evenimente pe care nu le știe nimeni (numărul 2 e cel mai tare!)

  mobiliersalievenimente.ro   August 17, 2020


4 lucruri despre scaunele transparente pentru evenimente pe care nu le știe nimeni (numărul 2 e cel mai tare!)


Când vine vorba de alegerea scaunelor pentru o nouă locație de evenimente, opțiunile par nesfârșite. Ai scaune pliante, din lemn sau din plastic, scaune stivuibile sau superpozabile cu spătar metalic sau tapițat, scaune pe schelet din oțel inoxidabil sau aluminiu, scaune tapițate cu piele ecologică, scaune tapițate cu material textil catifelat și tot așa.

O opțiune pe care poate nu ai luat-o în serios este cea a scaunelor transparente din policarbonat, scaune ghost sau fantomă cum li se mai spune în limba engleză.

1. Arată excelent atât la interior cât și la exterior

Transparența e cea mai mare calitate a acestor scaune pentru că arată excelent atât la evenimentele de exterior cât și la cele tradiționale sau super moderne de interior. De cele mai multe ori, la nunți, scaunele colorate ocupă foarte mult spațiu și fac interiorul și chiar exteriorul să pară aglomerat și plin cu obiecte și piese de mobilier.

2. Au un mare avantaj

Scaunele transparente nu ocupă mai puțin spațiu dar au un mare avantaj: dau impresia generală de spațiu aerisit, deschis, relaxant pentru privire. Pentru că sunt transparente! Par ca și cum n-ar fi! Te uiți prin ele! Și totuși arată foarte bine mai ales în decorurile naturale.

3. Mirii moderni le adoră

Iar multe cupluri tinere de miri le adoră și le vor pentru evenimentele lor pentru că arată minimalist, urban chic, au linii simple și clare, fără decorațiuni extravagante sau culori țipătoare.

Acum că te-am făcut să te gândești la cum ar arăta scaunele transparente în locația ta, ar trebui să-ți mai oferim niște detalii.

4. Sunt în realitate o categorie mare și variată de scaune

Scaunele transparente vin, în realitate, într-o varietate de forme și culori: transparente ca sticla, fumurii, arămii, cu brațe, fără brațe, tapițate, cu design minimalist sau clasic, regal, ai de unde alege.

Scaunul WDE5

Este un scaun transparent aparent fragil dar în realitate extrem de rezistent la șocuri, zgârieturi, uzură etc. Este un scaun pentru evenimente cu linii clare, simple și precise. Are brațe transparente și un spătar rotunjit care îi oferă un aspect plăcut. Acest scaun se poate amesteca și poate dispărea foarte ușor în decor. Transparența lui nu îl face totuși nevăzut și lipsit de personalitate ci îl ajută să completeze și să coordoneze decorul în loc să umple spațiul.

Scaunul WDB7

Este un alt tip de scaun transparent, din policarbonat, dar ceva mai sofisticat, cu o eleganță mai clasică. Nu are brațe, iar designul este unul clasic chic, cu un ușor aer nostalgic. Are ceva din designul scaunelor Chiavari la nivelul șezutului și picioarelor deși spătarul este rotund, cu linii frumoase, rotunjite, care se încrucișează pe spătar și nu drept așa cum este la scaunele clasice Chiavari. Este un scaun apreciat, care transformă total decorul deși este total transparent.

Scaunul WDB2

Este un scaun din policarbonat transparent, cu șezut tapițat. Are spătar drept, plin și brațe confortabile. Designul este unul nobil, brațele și picioarele având un design sculptat și ușoare tente fumurii. Este un scaun ușor, confortabil, rezistent și extrem de plăcut, care atrage privirile prin combinația de design vintage și transparența modernă a policarbonatului.

Scaunul WDB1

Este un alt tip de scaun transparent dar fără brațe, cu un design clasic chic, spătar drept, plin, picioare sculptate și șezut tapițat. Arată extrem de bine la orice tip de eveniment mai ales pe lângă mese colorate, aurii.

Scaunele transparente sunt o categorie de scaune pentru evenimente pe care trebuie să le ai pentru că arată extrem de bine și avantajează mereu orice tip de decor prin minimalismul lor.

Sunt scaune moderne, care nu se demodează și pe care le vei putea folosi mult timp de acum înainte fie simple, fie în combinație cu alte scaune.

Atrag privirile pentru că sunt inedite, puține saloane, terase sau restaurante le folosesc pentru că nu știu să le combine pentru a pune în valoare atât scaunele cât și decorul.

Merită să le ai pentru a te diferenția de concurență și pentru a te pune în valoare în fața mirilor tineri, din viitoarele sezoane.