str. 1 Decembrie 1918, nr. 138, Tecuci/GL

"Salvează un copac" – noul trend în materie de scaune pentru evenimente

  mobiliersalievenimente.ro   Septembrie 14, 2020


"Salvează un copac" – noul trend în materie de scaune pentru evenimente


Mobilierul din lemn, atât de iubit și apreciat timp de zeci sau chiar sute de ani, trebuie înlocuit de urgență cu alternative sustenabile, ecologice, care nu pun în pericol întreaga planetă. Salvează un copac, alege scaune din aluminiu este tentativa noastră de a spune NU tăierii copacilor și de a proteja planeta.

Lemnul este o resursă prețioasă, care se regenerează în zeci sau chiar sute de ani. Ritmul alert în care se taie pădurile a dus în multe cazuri, și în multe regiuni ale planetei la adevărate catastrofe ecologice. Astăzi, putem avea mobilier la fel de frumos, mult mai durabil și mult mai sustenabil folosind înlocuitori de lemn. Ceea ce vă propunem și vouă să faceți.

Scaunele din aluminiu care imită lemnul sunt o colecție de scaune pe care o veți găsi în exclusivitate aici, pe mobiliersalievenimente.ro. Este colecția de scaune evenimente cea mai căutată și mai apreciată în ultima vreme pentru că are o listă lungă de avantaje.

1. Imită lemnul în proporție de 100%

Lemnul s-a folosit foarte multă vreme în industria mobilei pentru că era rezistent, arăta bine și era un material durabil. Există și astăzi mobilier vechi perfect restaurat care arată minunat. Tăierea copacilor pentru fabricarea de mobilier horeca, mobilier pentru evenimente sau orice alt tip de mobilier nu mai este însă o alternativă viabilă. Avem alte variante de care putem și trebuie să ne folosim. Scaunele pentru evenimente din oferta noastră imită lemnul în proporție de 100% deși nu sunt din lemn. Aceste scaune arată excelent, au un design atrăgător, sunt foarte apreciate de clienți și dau interiorului un aspect elegant și rafinat.

2. Sunt foarte rezistente în timp

"Lemnul este cel mai rezistent. Ține și 100 de ani. " Am auzit această afirmație de zeci și chiar sute de ori. Da, lemnul este rezistent însă nu la fel de rezistent ca aluminiul, oțelul inoxidabil sau alte alternative care nu implică tăierea copacilor. Scaunele din aluminiu pentru evenimente sunt cu adevărat rezistente. Și până la urmă, nu vrei să folosești aceleași scaune pentru evenimente 15 ani la rând, nu-i așa? Trendurile vin și pleacă. Va trebui să înlocuiești mobilierul până la urmă. Alege din oferta noastră scaune din aluminiu, tapițate, care arată excelent în orice locație pentru evenimente dar mai ales într-o locație elegantă.

3. Arată foarte bine

Scaunele din aluminiu din colecția noastră au un mare, mare avantaj: arată excelent pentru că sunt create de designeri adevărați, specializați în mobilier horeca și mobilier pentru evenimente! Mulți clienți au rămas cu adevărat impresionați când au ajuns în showroom-ul nostru și le-am arătat noile modele de scaune din aluminiu. Toți s-au mirat de calitatea și designul excelent care imită perfect lemnul.

4. Sunt foarte ușor de manevrat și întreținut

Scaunele din lemn sunt în general grele și de cele mai multe ori, la evenimente, pot deveni ușor inconfortabile pentru că sunt mai greu de poziționat și de mutat. Scaunele din aluminiu, care imită lemnul, sunt ușoare, perfecte pentru sălile de evenimente festive. Scaunele din aluminiu sunt ușor de curățat, ușor de mutat, de manevrat și unele dintre ele sunt stivuibile, așa că pot fi depozitate cu ușurință.

5. Sunt tapițate

Scaunele din aluminiu din oferta noastră sunt tapițate și nu vor da niciodată invitaților sau clienților senzația că sunt reci, neprietenoase, metalice, artificiale sau orice altă senzație neplăcută. Scaunele au tapițerie groasă atât la nivelul șezutului cât și la nivelul spătarului și sunt extrem de comode, confortabile și plăcute la atingere. 

Vă invităm să consultați oferta noastră de scaune din aluminiu și să alegeți să protejați natural folosind scaune din aluminiu, alternative prietenoase cu mediul și care protejează copacii.