Portofoliu

E fantastic sa iti poti castiga existenta facand ceea ce iti place. Si daca creezi ceva care face diferenta, satisfactia este nepretuita.

Va prezentam, mai jos, o parte din din solutiile propuse si implementate de noi:

COMPLEX REGENS - BACAU

Un proiect de suflet, la care am livrat si montat candelabre, mocheta, cabina foto si mobilier pentru cortul de evenimente care este in constructie, avand ca data de finalizare Iulie 2021.

Mocheta profesionala Melange Oriental, Scaunele Queen, alaturi de mesele Elise si Round vor creea o atmosfera luxury.

UNIQUE BALLROOM - GALATI

Un proiect nou si indraznet cu un design modern, la care am furnizat scaunele Elizabeth cu extraoptiune de cusaturi in forma de romb pe partea dorsala.

SALA OPERA - PALATUL MIRILOR, TECUCI

Proiectul nostru de suflet si de referinta,un proiect indraznet si ambitios, la care am lucrat 2 ani, si la care am materializat toate ideile si cunostintele noastre dobandite in cei 17 ani de munca in domeniu.

Sala impresioneaza prin inaltimea mare de 8,5 m, suprafata generoasa de 1500 mp utili, prin peretii impunatori placate cu elemente decorative din ipsos, prin mocheta profesionala Melange Oriental, prin scaunele luxury Elise, mesele modulare model Tree cu copac in centru si prin tavanul decorativ suspendat.

SALA ELISE - PALATUL MIRILOR, TECUCI

Un proiect realizat de la 0: pereti si tavan placate cu profile decotative din ipsos, mocheta profesionala Melange Oriental, scaune Elise si masa prezidiu Elise, iar rezultatul fiind o sala luxury, intima si calduroasa.

SALON PRESIDENT - COMPLEX HEAVEN, GALATI

O locatie care necesita o schimbare, pentru ca nu era apreciata in randul mirilor, la care am furnizat mocheta profesionala Melange Oriental, scaune Elizabeth si masa prezidiu Elise, alaturi de cateva sfaturi pentru mici schimbari interioare cu efect vizibil.

SALA ROYAL - BALLROOM ANDRA, TECUCI

O reimprospatare a locatiei prin schimbarea scaunelor Chiavari cu scaune luxury model Elise, si a draperiilor cu unele din catifea.

MARIAGE D`OR - BOTOSANI

O reimprospatare a locatiei prin schimbarea scaunelor Chiavari cu scaune luxury model Orchid / Washington.

SALA PALAS - BALLROOM ANDRA, TECUCI

O schimbare totala prin inlocuirea scaunelor model Chiavari si a meselor clasice, cu mobilier auriu, modern: scaune Elise, mese Elise, mese modulare model Tree cu copac in centru si  tavanul decorativ suspendat, alaturi de un sistem de iluminare ambientala care pune cel mai bine in evidenta aceste noi piese de mobilier.

PARADISUL NUNTILOR - PUFESTI, VRANCEA

O locatie pe malul unui lac, ce dispune de o peluza verde generoasa, la care am furnizat pachetul complet, compus din: cort de evenimente, scaune Chiavari, mese, vesela si decoratiuni.

GRAND COMPLEX - BUDESTI, CALARASI

O locatie deschisa de cativa ani buni, ce avea nevoie de o reimprospatare cu minim de buget.