Portofoliu

E fantastic sa iti poti castiga existenta facand ceea ce iti place. Si daca creezi ceva care face diferenta, satisfactia este nepretuita.

Va prezentam, mai jos, o parte din din solutiile propuse si implementate de noi:

ROMA EVENTS HALL - DROBETA TURNU SEVERIN

Un nou salon in curs de amenajare cu scaune model Elise Premium.

HANUL OTELENILOR - SLATINA

Scaunele model Versaille din aluminiu, in dotarea celor de la Hanul Otelenilor.

CAPRICE EVENTS - BACAU

Cel mai nou salon de evenimente din Bacau este dotat cu scaune premium, cu cadru de aluminiu, model Versaille.

SALA DE NUNTI DE LA PERLA TRASCAULUI - TURDA

Un nou salon in curs de amenajare cu scaune premium cu cadrul din aluminiu model Versaille.

Palatul Mirilor - Tecuci

Palatul Mirilor este cea mai luxoasa locatie de nunti din Tecuci, jud. Galati, fiind totoodata si cea mai spatioasa, cu o capacitate de pana la 600 de persoane. Toate piesele de mobilier, tacamuri, sfesnice, farfurii, piese de decor, mese de cocktail, mocheta, lumini, tavan suspendat, aranjamente florale artificiale, scaune cage sunt furnizate de WeDeco. 

UNIQUE BALLROOM - GALATI

Un proiect nou si indraznet cu un design modern, la care am furnizat scaunele Elizabeth cu extraoptiune de cusaturi in forma de romb pe partea dorsala.

Imperium Events - Vaslui

Un nou salon de nunti deschis in judetul Vaslui scaune din aluminiu, ce imita perfect lemnul, ultra rezistente la socuri, finisaje de lux... furnizate de WeDeco 

COMPLEX REGENS - BACAU

Un proiect de suflet, la care am livrat si montat candelabre, mocheta, cabina foto si mobilier pentru cortul de evenimente care este in constructie, avand ca data de finalizare Iulie 2021.

Mocheta profesionala Melange Oriental, Scaunele Queen, alaturi de mesele Elise si Round vor creea o atmosfera luxury.

Hanul Andritei - Craiova

Cea mai in voga locatie de nunti din Craiova, Hanul Andritei a decis sa aduca un aer nou, elegant salilor de nunta achizitionand mobilier de lux, mese si scaune aurii furnizate de WeDeco. 

Opera Ballroom - Segarcea

Prima sala de nunti din Segarcea tocmai si-a deschis portile. Un ballroom grandios fara stalpi, cu piscina, cu accente neo-clasice a fost dotat cu mobilier scaune si mese aurii, mese de cocktail marca WeDeco

Kift Garden - Medgidia

Una dintre cele mai cunoscute locatii de evenimente din Medgidia, si-a deschis un nou cort de evenimente pe care l-a dotat cu scaune si mese aurii, mocheta, tacamuri, farfurii toate furnizate de WeDeco. 

La Belle Epoque - Petrosani

Cel mai nou salon de nunti din Petrosani a ales sa achizitioneze scaune gold marca WeDeco personalizate in culoarea si stilul salii de nunta. 

Proiect rezidential - casa

Mobilierul auriu aduce luxul in orice casa... mese si scaune furnizate de WeDeco. 

SALON PRESIDENT - COMPLEX HEAVEN, GALATI

O locatie care necesita o schimbare, pentru ca nu era apreciata in randul mirilor, la care am furnizat mocheta profesionala Melange Oriental, scaune Elizabeth si masa prezidiu Elise, alaturi de cateva sfaturi pentru mici schimbari interioare cu efect vizibil.

SALA ELISE - PALATUL MIRILOR, TECUCI

Un proiect realizat de la 0: pereti si tavan placate cu profile decotative din ipsos, mocheta profesionala Melange Oriental, scaune Elise si masa prezidiu Elise, iar rezultatul fiind o sala luxury, intima si calduroasa.

Magnifique by La Livada - Vaslui

La Livada una dintre locatiile cu renume din Vaslui, a inaugurat cel mai modern cort de evenimente din judet si a ales sa il mobilieze cu sacaune aurii, mese modulare aurii, tacamuri furnizate de WeDeco. 

Camelot Resort - Oradea

Unul dintre cele mai luxoase centre de agrement de langa Oradea ce cuprinde sala de evenimente, restaurant, cazare, piscina, complex turistic de agrement si pescuit, au decis sa isi doteze terasa cu mobilier din Italia furnizat de WeDeco. Mobilierul este creat din compozit, foarte rezistent la uzura si cu protectie UV astfel incat acesta nu se decoloreaza chiar daca sta expus timp indelungat la lumina soarelui. 

SALA PALAS - BALLROOM ANDRA, TECUCI

O schimbare totala prin inlocuirea scaunelor model Chiavari si a meselor clasice, cu mobilier auriu, modern: scaune Elise, mese Elise, mese modulare model Tree cu copac in centru si  tavanul decorativ suspendat, alaturi de un sistem de iluminare ambientala care pune cel mai bine in evidenta aceste noi piese de mobilier.

Moft by MIRA - Barlad

Un nou concept in Barlad - Moft by MIRA aduce un aer modern si luxos asemanator celui din Dubai... mobilierul de lux furnizat de WeDeco

Restaurant Rod - Cluj

Cel mai nou salon de nunti din Cluj creat de catre proprietarii renumitului restaurant Rod tocami si-a deschis portile. Mobilierul este furnizat de WeDeco.

Royal Palace - Bucuresti

Proprietarii salonului de nunti Royal Palace din Bucuresti si-au dotat sala cu mobilier premium, scaune horeca aurii marca WeDeco. 

Complex Heaven Galati

Unul dintre cele mai cautate centre de evenimente festive din Galati, ce detine 2 sali si un cort si-a dotat locatiile cu mocheta, scaune si mese furnizate de WeDeco. Mobilierul varianta gold in combinatii de mese rotunde si patrate a adus un aer nou saloanelor de nunti. 

SALA OPERA - PALATUL MIRILOR, TECUCI

Proiectul nostru de suflet si de referinta,un proiect indraznet si ambitios, la care am lucrat 2 ani, si la care am materializat toate ideile si cunostintele noastre dobandite in cei 17 ani de munca in domeniu.

Sala impresioneaza prin inaltimea mare de 8,5 m, suprafata generoasa de 1500 mp utili, prin peretii impunatori placate cu elemente decorative din ipsos, prin mocheta profesionala Melange Oriental, prin scaunele luxury Elise, mesele modulare model Tree cu copac in centru si prin tavanul decorativ suspendat.

GRAND COMPLEX - BUDESTI, CALARASI

O locatie deschisa de cativa ani buni, ce avea nevoie de o reimprospatare cu minim de buget.

PARADISUL NUNTILOR - PUFESTI, VRANCEA

O locatie pe malul unui lac, ce dispune de o peluza verde generoasa, la care am furnizat pachetul complet, compus din: cort de evenimente, scaune Chiavari, mese, vesela si decoratiuni.

SALA ROYAL - BALLROOM ANDRA, TECUCI

O reimprospatare a locatiei prin schimbarea scaunelor Chiavari cu scaune luxury model Elise, si a draperiilor cu unele din catifea.

Grand Palace Events - Ramnicu Sarat

Cea mai noua locatie de nunti din Ramnicu Sarat a ales mobilier de actualitate, in trend astfel ca din start salonul de nunti este unul la moda. Scaunele si mesele aurii furnizate de WeDeco fac din acest salon de nunti unul luxos. 

Pensiunea Mira - Barlad

O locatie isi poate schimba complet imaginea si designul, fiind din nou la moda cu o simpla achizitie de mobilier de lux. Pensiunea MIRA si-a inooit mobilierul cu scaune si mese de lux furnizate de WeDeco. 

Passion Events - Slatina

O locatie cocheta de evenimente ce a fost complet renovata si doatata cu scaune din aluminiu super rezistente, personalizate in culoarea furnizata de designer... mobilier furnizat de WeDeco