Despre noi mobiliersalievenimente.ro

De ce noi

"Cel mai sigur mod de a avea succes este sa urmezi un model de succes".

La WeDeco nu iti oferim doar mese si scaune, ci iti punem la dispozitie intreaga experienta pe care am capatat-o in 16 ani de activitate in domeniul HORECA prin cele 6 brand-uri ale noastre.


Brand-ul nr. 1 - Ballroom Andra


Cel mai mare centru de evenimente festive din judetul Galati ce cuprinde 6 saloane cu capacitati intre 100 si 600 de locuri. Aici testam constant care sunt piesele de mobilier cu cea mai mare priza la clienti.

Brand-ul nr. 1 - Ballroom Andra

Brand-ul nr. 2 - Ajutor, ma casatoresc!


Cea mai mare comunitate educativa de MIRI din Romania. Locul unde tinem constant legatura cu mirii din toata tara pentru a afla dorintele si nevoie lor legate de furnizorii din industria nuntilor.

Brand-ul nr. 2 - Ajutor, ma casatoresc!

Brand-ul nr. 3 - Wedding Mastery


Prima academie de business care se adresează în mod direct furnizorilor de servicii pentru nunți. Oferim experienta noastra tuturor furnizorilor din Romania, pentru a-si creste numarul de nunti si profitul.

Brand-ul nr. 3 - Wedding Mastery

CARTE - Cum sa devii prima alegere a mirilor!


Am scris singura carte destinata furnizorilor din industria nuntilor care vor sa invete cum sa isi creasca profitul. Poti DESCARCA un preview al cartii aici

CARTE - Cum sa devii prima alegere a mirilor!

Brand-ul nr. 4 - Photobooth Factory


Fabrica de cabine foto, este brand-ul prin care ajutam zeci de oameni sa isi dezvolte o afacere in domeniul nuntilor. Oferim o gama variata decabine foto pe care le comercializam in Romania, Italia, Anglia, Ungaria, Republica Moldova.

Brand-ul nr. 4 - Photobooth Factory

Brand-ul nr. 5 - Atelierul cu flori si cadouri


Pasiunea pentru design, pentru frumos ne-a purtat si catre directia aranjamentelor florale, deschizand un atelier de creatie florala pentru nunti.

Brand-ul nr. 5 - Atelierul cu flori si cadouri

Brand-ul nr. 6 - Motel-Restaurant Andra


Este afacerea care ne permite sa testam piesele de mobilier destinate uzului zilnic atat in unitatile de alimentatie cat si de cazare.


Industria HORECA este ceea ce ne place si ceea ce stim sa facem. Toate brand-urile noastre sunt interconecate si ne ofera posibilitatea sa testam orice produs pe care il propunem comercializarii. Mai important decat a cumpara mese si scaune, este sa afli care mese si scaune sunt potrivite pentru afacerea ta... iar scopul nostru chiar acesta este, sa te ajutam sa descoperi noi modalitati de a-ti creste business-ul.